Escaperoom+selectie+©Take+A+Picture+Fotografie+-++004.jpg

Durf jij onze escape room in Amsterdam West aan?

Wonen jij en je vrienden in Amsterdam en omgeving en zijn jullie op zoek naar een leuk en spannend dagje uit? Of ben je voor je werk op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Met Laboratory of Man zijn jullie verzekerd van een geweldige dag. Wij zijn de beste escape room van Amsterdam West. In onze escape room gaat het namelijk net even wat anders dan je van andere escape rooms wellicht gewend bent. Zodra jij de boeking geplaatst hebt begint het spel al. Gewoon bij jou in de kamer, in het huis waar je woont. Je wordt opgezogen in een verhaal en jij zelf bent de hoofdpersoon. Bij Laboratory of Man wordt je volledige ervaring beloofd, waar muziek, performance en het verhaal allemaal een belangrijke rol spelen. Het draait niet alleen meer om de ontspanning, maar om de hele beleving. Want waar, wanneer en hoe je de acteurs en performers tegenkomt, dat vertellen we je niet.

Durf jij onze escape room in Amsterdam West aan? Ook een dag beleven die je nog lang zal bij blijven? Boek dan de escape game van Laboratory of Man via onze website!

Escape room te Amsterdam West: ’The Narcissist’

Bij Laboratory of Man heb je de keuze uit twee verschillende escape rooms in Amsterdam West. De eerste room is genaamd ‘The Narcissist’. Tegenwoordig puilt de wereld uit van zakenlui en politici met narcistische persoonlijkheden. Maar kunnen we dat hen nog wel kwalijk nemen? Zou jij niet ook zo worden met de macht en vrijheid die zij hebben? Denk jij dat je dan op het rechte pad zou kunnen blijven? In deze escape game leer jij de antwoorden kennen op dergelijke vragen. Misschien blijk je ook wel narcistische trekken te hebben! Dit spel kan ook op locatie geboekt worden. Ook leuk voor verjaardagen of op festivals dus! Maar let op, ‘The Narcissist’ is een intense ervaring waar je niet makkelijk uit ontsnapt. Blijf dus goed opletten tijdens de dansscenes en performance acts. Wie weet ontdek je het antwoord op de te ontrafelen raadsels.

Escape room te Amsterdam West: ’The Secret of Mondays’

Onze andere escape room te Amsterdam West is genaamd ‘The Secret of Mondays’. Deze escape game is bedoeld voor een groep van 3 tot 7 personen. Met elkaar betreden jullie het oude huis van Robert Mondays, een zelfingenomen psychiater die jarenlang heeft geprobeerd zijn misdaden voor de buitenwereld te verbergen. Jullie krijgen 90 minuten de tijd om erachter te komen wie er vroeger in het huis woonde en welke informatie verborgen gehouden wordt. Denk je de paranoia en spanning aan te kunnen? Ook deze escape room is op locatie te boeken.

Boek gelijk de escape game bij Laboratory of Man!

Heb je interesse in het spelen van de escape game in onze escape room te Amsterdam West? We nodigen je van harte uit om mee te doen! Neem direct contact op om te boeken, of vraag om een vrijblijvende offerte. De escape game boeken in combinatie met de volle tour is ook een mogelijkheid. Na afloop van het spel kun jij met je groep heerlijk eten in het vegetarische restaurant waarmee we samenwerken. Gezellig om na afloop nog even na te praten!

Contactgegevens

Adres

Laboratory of Man

Contactweg 47

1014 AN Amsterdam

Mail

info@escapelaboratory.com

Telefoon

+31 6 49 30 47 56


Recensies

MIRJAM MARKS 'CINEKID'
"Wauw, wat een beleving, een absolute aanrader, moet je gedaan hebben!"

CIRCUS TREURDIER
"HE-LE-MAAL te gek!!!"

RENÉ
"Erg leuke escaperoom! Mooi vormgegeven met dans als uniek element"