Escaperoom selectie ©Take A Picture Fotografie - 004.jpg
ruimte4.jpg
Escaperoom selectie ©Take A Picture Fotografie - 004.jpg

The Secret of Mondays


SCROLL DOWN

The Secret of Mondays


The Human brain

Het Verhaal

Er is een black-out ontstaan in het brein van een cliënt, waardoor een groep onderzoekers, jullie ‘de spelers’, moeten ontrafelen hoe het ook alweer in elkaar zit. Dit doen de onderzoekers door zelf in het brein te stappen en van binnenuit een serie opdrachten uit te voeren om hem weer aan het werk te zetten. In het ontrafelen van het mysterie krijgt de speler steeds meer te weten over de psyche van de cliënt.

De beleving

Deze 60 minuten durende game is gericht op bedrijven en is volledig aanpasbaar aan een in co-creatie ontwikkelde case. Zo kan het brein een nabootsing zijn van:

 • Dat van een gemiddelde klant

 • Dat van een duurzaam inzetbare medewerker

 • Dat van een medewerker met een growth mindset.

De informatie die te vinden is in de mobiele kamer van 4 bij 4 meter wordt ook samen met het bedrijf samengesteld in de vorm van:

 • Bedrukte magneetfolie

 • Video

 • Een computer quiz

The human brain is een geweldige HR tool om:

 • Te communiceren met meer impact

 • Te informeren op een leuke creatieve manier

 • Een buzz te creëren over een onderwerp.

ruimte4.jpg

The Narcissist


MIRJAM MARKS 'CINEKID'
"Wauw, wat een beleving, een absolute aanrader, moet je gedaan hebben!

The Narcissist


MIRJAM MARKS 'CINEKID'
"Wauw, wat een beleving, een absolute aanrader, moet je gedaan hebben!

The Narcissist

het thema

We leven in een generatie waarin narcistische persoonlijkheden zich in rap tempo ontwikkelen en vanuit de meest puissante plekken onbegrensde invloed hebben op onze omgeving. De kranten staan dan ook vol van onze kritische blik op deze zakenmannen, supperrijken en politici.

Maar wat als jij al de macht kreeg en daarmee mocht doen wat je zelf wil, kies je dan wel voor het juiste pad? In deze mobiele escape ervaring onderga jij met een groep de proef en kom je er achter wat jij zou doen als je de macht had over andere mensen, of zelfs de wereld.

vOOR ONLINE 2.jpg

Escaperoom op locatie

The Narcissist is een escaperoom op locatie, deze kun je dus bestellen voor je feest, verjaardag, festival CKV uitje of viering. Het thema van de escaperoom gaat over de reis door de psyche van een Narcist. Hoe zou het brein van een man als trump er van binnen uitzien? Een spannende en leerzame ervaring.

Geïnteresseerd? Vraag alvast een offerte aan!

De beleving

'The Narcisisst' is een spelervaring waarin je per team van maximaal acht man voor 60 minuten wordt opgesloten in een kamer waarin jullie allerlei puzzels moet oplossen om er weer uit te komen. De zoektocht wordt echter regelmatig onderbroken door stukken film theater en dans. De beleving is volledig mobiel en kan opgebouwd worden in elke ruimte van ten minste 10 x 5 x 2,7 meter.