Were_hiring_1850x350 (1).png
 
 

Kom jij bij ons werken?

Laboratory of Man is een nieuwe serie theatrale escape rooms gemaakt door Helden inc. Deze innovatieve producties worden zowel voor consumenten als b2b op de markt gezet. Voor ons innoverende bedrijf zijn we nog op zoek naar een marketing stagiair. Als onze marketingstagiair ga je online en offline op zoek naar nieuwe klanten, onderhoud je het contact met onze partners, denk je mee over nieuwe producten en begeleid je  escaperooms.

 
 

De ideale kandidaat 

Je zit in het laatste jaar van een HBO of WO opleiding in de richting: Marketing/communicatie. 

— OPLEIDINGSNIVEAU

Je weet iets van online marketing (zoals SEO, SEA, Facebook advertising, Google Analytics, retargeting, display en A/B testen)

— ONLINE

Je vind het leuk om met mensen in contact te zijn en luistert goed naar hun wensen en verwachtingen. 

— OFFLINE

Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, schept plezier in netwerken en beheerst de Nederlandse en de Engelse taal uitstekend.

— COMMUNICATIE

 

 

Wat ga je leren?

Je wordt handig in het bouwen van een netwerk, en leert hoe je dit netwerk zowel online als offline activeert. 

— netwerk

In samenwerking met het online marketing bureau: Best4U hou jij onze online cijfers bij en leer je hoe je nieuwe campagnes opzet. 

— monitoring

Je leert welke content wel werkt en welke niet en op welk medium je welke content moet plaatsen. 

— Content

Je leert hoe je strategie inzet om je doelen te behalen, en een jong bedrijf de goede richting in te sturen. 

— strategie

 

 

Tot slot

Je werkt op deze stageplek nauw samen met het jonge team van de organisatie. Er is volop ruimte om mee te denken en wordt ook van je verwacht dat je een actieve houding aanneemt.

We bieden je een stagecontract aan dat eind augustus/begin september start en doorloopt tot december. Bij een goede samenwerking loopt dit contract natuurlijk door in een job bij Helden inc. 

Reageren? Je kunt je schriftelijke sollicitatie (voorzien van motivatie en CV) opsturen naar hallo@nederlandvolhelden.nl.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Charlie Duran: Charlie@nederlandvolhelden.nl