The Narcissist

het thema

We leven in een generatie waarin narcistische persoonlijkheden zich in rap tempo ontwikkelen en vanuit de meest puissante plekken onbegrensde invloed hebben op onze omgeving. De kranten staan dan ook vol van onze kritische blik op deze zakenmannen, supperrijken en politici.

Maar wat als jij al de macht kreeg en daarmee mocht doen wat je zelf wil, kies je dan wel voor het juiste pad? In deze mobiele escape ervaring onderga jij met een groep de proef en kom je er achter wat jij zou doen als je de macht had over andere mensen, of zelfs de wereld.

vOOR ONLINE 2.jpg

Escaperoom op locatie

The Narcissist is een escaperoom op locatie, deze kun je dus bestellen voor je feest, verjaardag, festival CKV uitje of viering. Het thema van de escaperoom gaat over de reis door de psyche van een Narcist. Hoe zou het brein van een man als trump er van binnen uitzien? Een spannende en leerzame ervaring.

Geïnteresseerd? Vraag alvast een offerte aan!

De beleving

'The Narcisisst' is een spelervaring waarin je per team van maximaal acht man voor 60 minuten wordt opgesloten in een kamer waarin jullie allerlei puzzels moet oplossen om er weer uit te komen. De zoektocht wordt echter regelmatig onderbroken door stukken film theater en dans. De beleving is volledig mobiel en kan opgebouwd worden in elke ruimte van ten minste 10 x 5 x 2,7 meter.