Menu Sluiten

Activiteiten in Amsterdam

Zoek jij leuke en originele activiteiten in Amsterdam? Bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, een familiedag of een gezellige dag met je beste vriendengroep? In dat geval staat Helden Inc. van harte voor je klaar. Bij ons kun je een escape room in Amsterdam boeken; althans… als je durft! Met onze escape rooms beleven jullie een dag om nooit meer te vergeten. Weten jij en je groep uit de kamer te ontsnappen door de puzzels op te lossen? Voor deze real life game heb je stalen zenuwen, een hoge stresstolerantie en goede samenwerking nodig.

Activiteiten in Amsterdam
Activiteiten in Amsterdam

Zenuwslopende activiteiten in Amsterdam

Willen jij en je vrienden eens wat anders dan een avondje uit eten, naar de film of ouderwets de kroeg in? Zoeken jullie wat meer avontuurlijke activiteiten in Amsterdam om samen te ondernemen? Dan ben je bij Helden Inc. geheel aan het juiste adres. Met onze escape rooms in Amsterdam beleven jullie een ervaring om nooit meer te vergeten! Een escape room is als een real life game waarbij je wordt opgesloten in een ruimte. Middels het oplossen van puzzels en raadsel dienen jullie samen te werken om de uitweg te vinden. Dat dit niet makkelijk is, bewijzen wij je graag! Hoe sneller jullie slagen in het oplossen van de raadsels en puzzels, des te sneller staan jullie weer buiten. Onze escape rooms leveren een wervelwind aan emoties op; spanning, stress, blijdschap, euforie of… verslagenheid wanneer jullie niet op tijd weten te ontsnappen. De emotionele achtbaan vraagt om dé ultieme samenwerking. Zo leer jij je vrienden ineens op een hele andere manier kennen.

Onze voordelen

Besluit jij om als activiteit in Amsterdam een escape room te boeken bij Helden Inc? Je geniet dan van vele voordelen. Benieuwd? We hebben ze voor jou op een rijtje gezet;

  • Onze escape rooms zijn nét even anders dan alle anderen. Heb jij bij ons geboekt? Dan wordt je direct meegenomen in een verhaal waarin jij de hoofdpersoon bent. Dit start al in je woonkamer!
  • De rooms draaien niet om de kamer, maar om het verhaal áchter de room.
  • Je waant je even in een andere wereld, als een film.
  • De escape rooms zijn ideaal voor bedrijfsuitjes, een leuke dag met je vrienden of familie!
  • Onze rooms zijn ook te boeken op locatie. Denk aan een festival

Onze activiteiten in Amsterdam boeken

Wil jij onze activiteiten in Amsterdam boeken? Dat kan! Je kunt kiezen uit twee zenuwslopende escape rooms. De ‘Narcissist’ en de ‘Secret of Monday’ room. Denk jij onze raadsels en puzzels te slim af te zijn? Wij dagen je uit! Je kunt onze rooms ook op locatie bestellen. Bijvoorbeeld voor een verjaardag. Heb je vragen of wil je een opmerking plaatsen? Neem in dat geval gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld via onze chatfunctie. Wij helpen je van harte verder.