Menu Sluiten

Assessment Escape Room

Assessment escape room op locatie

Je haalt het beste in je mensen omhoog wanneer ze enthousiast en betrokken zijn. Games spelen in op reële menselijke behoeftes en triggeren op onevenaarbare manieren het beloningssysteem. Daarnaast zijn games, video’s, VR, social media en WhatsApp kanalen die we dagelijks tegenkomen. Daarom geeft goede gamification samen met deze kanalen een voorsprong in de zoektocht naar talent. Bij Helden Inc gebruiken we hiervoor Assesments in de vorm van onze Escape Event, Mobiele Escape Room en App.

 

Assessment Escape Room

 

“Voor de wat zwaardere functies komen we ook met een 100% Jumbo Assessment, gebaseerd op competenties die voor ons van belang zijn. En voor onze managementtrainees maken we het helemaal leuk en organiseren we een assessment center in de vorm van een escape game, een escape room, helemaal in Jumbo-sfeer. Want net afgestudeerden zitten niet te wachten op een traditioneel assessment met vragenlijstjes invullen.”

Alrik Boonstra – Executive Director Human Resources JUMBO

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Escape Room Team Player

Het spel

De mobiele Assessment is een combinatie tussen een rollenspel en een escape room, gericht op het aannemen van nieuw personeel. De rode draad van de assessment is een verhaal, waarin de sollicitant de hoofdpersoon is. De sollicitant gaat krijgt verschillende leuke en uitdagende opdrachten waarin competenties als: communiceren, enthousiasmeren, stressbestendigheid, samenwerken en doelgerichtheid worden gemeten.

Tijdens de opdrachten kijkt een team assessoren via camera’s mee met de sollicitanten. Ze monitoren het gedrag van de sollicitant in actie.

De inhoud

  • De game start met een briefing die de sollicitant thuis gestuurd krijgt.
  • Een pre assessment game wordt thuis gespeeld.
  • De dag van de assessments is aangebroken en de sollicitant komt bij jou op locatie.
  • De sollicitant speelt onze 60 minuten durende mobiele escape room.
  • Na de mobiele escape room wordt er geëvalueerd.
  • De assessment is te spelen bij ons op kantoor, bij u op locatie of via de onze app.
VR Game
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.