Menu Sluiten

 

Zenuwslopend bedrijfsuitje in Amsterdam

Ben jij aangewezen als organisator voor het organiseren van een bedrijfsuitje in Amsterdam? Best een lastige taak nietwaar!? Want wat is nu een uitje die niet zo standaard is als altijd, waarbij het toch draait om samenwerken en waar een hoog fungehalte bij komt kijken? Je wilt immers wel dat iedereen het zo goed mogelijk naar zijn of haar zin heeft! Wij van Helden Inc heten je van harte welkom om onze mobiele escape rooms te boeken in Amsterdam. Althans… als jullie durven! Met onze mobiele escape rooms boek je een ervaring om nooit meer te vergeten. Samen met je collega’s worden jullie ingedeeld in teams. Weten jullie de puzzels en raadsels samen op te lossen om zo snel mogelijk uit de mobiele escape room te kunnen ontsnappen? Wij zijn benieuwd!

Bedrijfsuitje Amsterdam voor collega’s

Wie weet heb je de taak gekregen om een bedrijfsuitje in Amsterdam te zoeken waarbij samenwerken centraal staat. Wanneer je een Mobiele Escape Room bij Helden Inc boekt, draait het allemaal om teambuilding. Samenwerken is key in deze real life game challenge. Op een leuke manier leren jij en je collega’s elkaar op een hele andere manier kennen. Wie beschikt er over stalen zenuwen? Wie kan er goed presteren onder druk? Ontdek het zelf! Bijvoorbeeld in de ‘Fit For the Future’ room, waarbij jullie er achter komen of je klaar bent voor de 21e eeuw? Of probeer samen te ontsnappen uit de ‘AI Cursus Escape Room’. Ontdekken jullie welke informatie robots verborgen houden? Let wel goed op! Want misschien worden jullie wel in de gaten gehouden door robots.

Bedrijfsuitje in Amsterdam voor grote groepen

Ook voor grotere groepen zijn jullie van harte welkom om als bedrijf een bedrijfsuitje in Amsterdam te beleven bij Helden Inc. Wij bieden dagarrangementen aan voor groepen van 12 tot 1000 personen. Je kunt hierbij de Mobiele escapec room combineren met leuke cursussen en workshops naar keuze. Zo kun je training krijgen van een acteerbedrijf die jou gaat spiegelen. Je kijkt naar een danser, maar als het ware naar jezelf. Want hij of zij spiegelt wat jij doet. Zo krijg je direct te zien hoe jij je presenteert in het leven. Misschien een beetje onwennig; wel heel erg leerzaam!

Bedrijfsuitje in Amsterdam boeken

Wil jij een bedrijfsuitje in Amsterdam boeken in de vorm van een escape room bij Helden Inc? Dat kan! Wij verwelkomen jou en je organisatie graag. Heb je vragen of wil je een opmerking plaatsen? Bijvoorbeeld voor ons dagarrangement of speciale wensen? Neem in dat geval gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld via onze chatfunctie. Wij helpen je van harte verder.