Menu Sluiten

 

Zenuwslopend bedrijfsuitje in Amsterdam

Ben jij aangewezen als organisator voor het organiseren van een bedrijfsuitje in Amsterdam? Best een lastige taak nietwaar!? Want wat is nu een uitje die niet zo standaard is als altijd, waarbij het toch draait om samenwerken en waar een hoog fungehalte bij komt kijken? Je wilt immers wel dat iedereen het zo goed mogelijk naar zijn of haar zin heeft! Wij van Laboratory of Man heten je van harte welkom om deel te nemen aan onze escape rooms in Amsterdam. Althans… als jullie durven! Met onze escape rooms boek je een ervaring om nooit meer te vergeten. Samen met je collega’s worden jullie ingedeeld in teams. Weten jullie de puzzels en raadsels samen op te lossen om zo snel mogelijk uit de escape room te kunnen ontsnappen? Wij zijn benieuwd!

Bedrijfsuitje Amsterdam voor collega’s

Wie weet heb je de taak gekregen om een bedrijfsuitje in Amsterdam te zoeken waarbij samenwerken centraal staat. Wanneer je een escape room bij Laboratory of Man boekt, draait het allemaal om teambuilding. Samenwerken is key in deze real life game challenge. Op een leuke manier leren jij en je collega’s elkaar op een hele andere manier kennen. Wie beschikt er over stalen zenuwen? Wie kan er goed presteren onder druk? Ontdek het zelf! Bijvoorbeeld in ‘The Narcissist’ room, waarbij jullie ineens alle macht krijgen. In welke collega schuilt een narcist? Of probeer samen te ontsnappen uit ‘The Secret Monday Room’. Ontdekken jullie welke informatie huiseigenaar Robert verborgen houdt? Let wel goed op! Want misschien worden jullie wel in de gaten gehouden door een Hip Hop danser.

Bedrijfsuitje in Amsterdam voor grote groepen

Ook voor grotere groepen zijn jullie van harte welkom om als bedrijf een bedrijfsuitje in Amsterdam te beleven bij Laboratory of Man. Wij bieden dagarrangementen aan voor groepen van 12 tot 21 personen. Je kunt hierbij de escaperoom combineren met leuke cursussen en workshops naar keuze. Zo kun je training krijgen van een acteerbedrijf die jou gaat spiegelen. Je kijkt naar een danser, maar als het ware naar jezelf. Want hij of zij spiegelt wat jij doet. Zo krijg je direct te zien hoe jij je presenteert in het leven. Misschien een beetje onwennig; wel heel erg leerzaam! Binnen het dagarrangement kun je ook een diner, brunch of lunch boeken. Deze wordt geheel verzorgd door ons inpandige vegetarische restaurant. Zij serveren jullie de lekkerste gerechten voor, terwijl jullie alle opgedane kennis en ervaringen met elkaar kunnen delen! Het wordt een bedrijfsuitje om niet snel meer te vergeten.

Bedrijfsuitje in Amsterdam boeken

Wil jij een bedrijfsuitje in Amsterdam boeken in de vorm van een escape room bij Laboratory of Man? Dat kan! Wij verwelkomen jou en je organisatie graag. Heb je vragen of wil je een opmerking plaatsen? Bijvoorbeeld voor ons dagarrangement of speciale wensen? Neem in dat geval gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld via onze chatfunctie. Wij helpen je van harte verder.