Menu Sluiten

Escape Room

Mobiele escape room op jouw locatie

Ben jij op zoek naar een mobiele escape room die zeer uitdagend is? Dan daagt Helden INC jou uit om onze escape room op eigen locatie te huren. Met onze mobiele escape room kun je jouw bedrijfsfeest of festival net dat beetje extra geven. Onze escape room draait namelijk echt om de beleving.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze mobiele escape room? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn te bereiken via 06 11 06 24 64.

Theater en performance in de escape room

Wij combineren onze escape rooms met theater en performance. Hierdoor krijg je een unieke en volledige ervaring. Jij en het team waarmee je in de escape room gaat, worden volledig meegesleept in het verhaal. Om het extra spannend en uniek te maken weet je van te voren niet waar en hoe je de acteurs tegen zult komen.

Voordelen van een mobiele Escape Room

  • Te spelen met groepen van 8 tot 24 man
  • Mogelijk bij jou op locatie
  • Per dag te huren
  • Verbluffende techniek
  • Vaste thema’s of op maat gemaakt
  • Tot 150 deelnemers per dag

Verschillende escape rooms op locatie

Wij hebben verschillende mobiele escape rooms die je kunt boeken. Het doel van alle escape rooms is om in een bepaalde tijd puzzels op te lossen. Huur de escape room die het meest aantrekkelijk is voor jouw evenement.

De eerste optie is de escaperoom ‘The Narcissist’. Tegenwoordig zijn er vele zakenmannen, politici en superrijken die narcistische trekken hebben. Wat als jij de macht in handen krijgt en alles mag doen en laten wat je wil? In deze escape room kun je voor jouzelf ontdekken of je op het juiste pad kunt blijven.

Ook de escape room ‘The Human Brain’ is een van onze mobiele escaperooms. Deze is speciaal bedoeld voor bedrijven. Je dient hier als groep in de rol van een onderzoeker te kruipen en in een lab uit te zoeken hoe het menselijk brein werkt. Een cliënt heeft een black-out gehad en aan de hand van een aantal opdrachten moet je het brein weer aan het werk zetten.

Tevens hebben wij nog enkele andere mobiele escape rooms: Assessment, The Nut Room en 10 Minutes of Extacy. Deze laatste escape room duurt slechts tien minuten, waardoor extra veel personen per dag deze escape room kunnen ervaren.

Helden Inc en Mobiele Escape Room

In 2013 opende de eerste escape room in Nederland. Vandaag de dag is het aantal uitgegroeid tot 1000 escape rooms. Daarmee zijn we het meeste escape rooms per inwoner ter wereld. “hoe kan het dat dit fenomeen zo populair is” vroegen we ons af in 2015 en we gingen op onderzoek uit. Al snel kwamen we er achter dat de Escape Room de perfecte elementen heeft om mensen in actie te brengen. Het intuïtieve karakter, de vrijheid om zelf te kiezen, het verhaal en de invloed op ons beloningssysteem maken het concept perfect om mee te leren. Dat was ons moment om in te stappen en twee jaar na de eerste escape room begonnen wij met het ontwikkelen van leerinterventies met Escape Rooms.

Onze diensten als verfrissende ervaring

Je kunt bij ons terecht voor nog meer verschillende escape rooms en ervaringen. Deze hebben we voor je op een rijtje gezet:

Boek direct een mobiele escape room

Zie je het wel zitten om een mobiele escape room op jouw bedrijfsfeest of festival te hebben? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en om de escape room te bespreken. Wij zijn telefonisch te bereiken op 06 11 06 24 64 of via het online contactformulier.