Menu Sluiten

Escape Theater

Wat is Escape Theater?

Een onvergetelijke ervaring én leerinterventie in een theater of unieke locatie bij jou in de buurt! In onze Escapetheater voorstelling word je met maximaal 100 collega’s opgesloten in een theater. Ontsnappen kan alleen door gezamenlijk een thema te verwelkomen binnen jullie organisatie. Een snelkookpan waarin humor, spellen en leren razendsnel afwisselen. Ontmoet karakters die je helpen of tegenwerken in deze learning experience.

Voordelen van Escape Theater?

  • Te spelen met groepen van 50 tot 100 man
  • Te spelen in een theater of unieke locatie in jouw stad
  • Met 4 live (trainings)acteurs
  • Verbluffende techniek
  • Tot 400 deelnemers per dag
  • Lage kosten hoge impact (per persoon)

De oorsprong van Escape Theater

Escapetheater is een nieuwe vorm van escape rooms, en is uitgevonden door Helden Inc. Wij kregen vaak de vraag of we Escape Room experiences konden maken voor grote groepen, en wij gaan nooit een uitdaging uit de weg. Als eerste in Nederland waren we in staat om escape rooms te maken waar je met 25 personen tegelijk kunt escapen. Om ditzelfde trucje uit te halen met 100 man tegelijk waren er grote stappen nodig op het gebied van techniek, crowd management en game. In samenwerking met het Laaktheater zijn we de uitdaging aangegaan en hebben we de Escapetheater show ontwikkeld. Deze is te leveren met al onze themas, of kan op aanvraag worden gemaakt in een thema naar uw keuze.

Escape room maken

Boek direct het Escape Theater

Geïnteresseerd geraakt in ons Escape Theater en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Voor meer informatie en om de verschillende opties te bespreken kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Telefonisch zijn we te bereiken op 023 2078 019.