Menu Sluiten

De escape game in Amsterdam spelen bij Laboratory of Man

Zijn jij en je vrienden op zoek naar een leuk en uitdagend uitje in Amsterdam? Wij dagen jullie uit om de escape game in Amsterdam te komen spelen. Met Laboratory of Man beleven jullie gegarandeerd een fantastische dag. Wij zijn de beste escape room van Amsterdam en doen het net even wat anders dan andere escape rooms. Het spel begint namelijk vanaf het moment dat jij bij ons een boeking maakt om de escape game in Amsterdam te komen spelen. Dat betekent dat het spel al aanvangt bij jou in de kamer zelf, in je eigen woning. Het spel stopt pas zodra jullie uit de kamer hebben weten te ontsnappen. Het bijzondere aan onze escape game is dat je in een verhaal gestopt wordt. Het gaat niet enkel om het ontsnappen uit een escape room. Zo kom je in de kamer acteurs en performers tegen, bijna alsof je in een film zit. We vertellen je trouwens niet waar, wanneer of hoe je hen tegenkomt. Dat blijft een verassing. Wil jij ook een dag beleven die je nooit meer zal vergeten? Boek dan de escape game in Amsterdam bij Laboratory of Man! Als je het aandurft.

De escape game in Amsterdam spelen met de ’The Narcissist’ room

Je kunt bij Laboratory of Man kiezen uit verschillende escape rooms om de escape game in Amsterdam te komen spelen. Zo kunnen jij en je groep kiezen uit ‘The Narcissist’ room. Vandaag de dag zit de wereld vol met narcistische zakenmannen, rijkelui en politici. Valt hen echter echt wat kwalijk te nemen? Hoe zou het zijn als jij zelf ook zoveel macht en vrijheid hebt? Kun je dan ook op het rechte pad blijven? Tijdens de escape game in Amsterdam kun jij jezelf leren kennen en dit ontdekken. Wellicht komt de narcist in jou toch naar boven. Het is ook mogelijk om de escaperoom op locatie te boeken. Zo kun je het spel bijvoorbeeld op een verjaardag of op een festival spelen. ‘The Narcissist’ is geen gemakkelijke escape room. Jullie pogingen om te ontsnappen zullen regelmatig worden onderbroken met dansscenes die je zult moeten bekijken om raadsels te ontrafelen.

Of kies voor ’The Secret of Mondays’ room!

Behalve ‘The Narcissist’ hebben wij ook een escape room genaamd ‘The Secret of Mondays’. Deze escape rom in Amsterdam is geschikt voor 3 tot 7 personen. Samen stappen jullie het oude huis van Robert in. Binnen een tijdsbestek van 90 minuten dienen jullie te ontdekken wie de bewoners van het huis waren en welke informatie door Robert verborgen werd gehouden. Dit zorgt voor een hoog paranoia gehalte. Denken jullie de spanning aan te kunnen? Ook deze escape game te Amsterdam is mobiel te boeken. Erg leuk als personeelsfeest bijvoorbeeld. Zo leer je jouw collega’s in een heel ander licht kennen.

Meer weten over onze escape game in Amsterdam?

Denk jij de escape game in Amsterdam aan te kunnen? Wij dagen je uit om deze te komen spelen! Neem gelijk contact op om te boeken of vraag een offerte aan. Het is ook mogelijk om voor de volle tour te kiezen. Via onze samenwerking met een vegetarisch restaurant kun jij samen met je groep na afloop nog lekker bijpraten terwijl je van heerlijke gerechten kunt genieten. Als je vragen hebt kun je deze ook stellen via de chatfunctie op onze website.