Menu Sluiten

Escape room Amsterdam Noord

Ben jij op zoek naar een escape room in de buurt van Amsterdam Noord waarbij je nagelbijtend de dag moet doorkomen? Dan daagt Laboratory of Man je uit om langs te komen in onze escape room! Bij ons begint het avontuur al vanaf het moment van boeken, gewoon vanuit je eigen huis. Wanneer stopt het? Pas wanneer jij op de dag zelf uit de escape room in de buurt van Amsterdam Noord hebt weten te ontsnappen. Het bijzondere aan onze rooms is dat het niet alleen om de kamer gaat, maar om de hele beleving van A tot Z. Wij stoppen je namelijk in een verhaal. Dat is dan ook de reden dat het spel al begint zodra je geboekt hebt. In de escape room in de buurt van Amsterdam Noord kom je in contact met acteurs en performers. Waar je hen ziet, wanneer en in welke omstandigheid vertellen we je nog niet. Dat moet een verassing blijven! Wil jij ook een geweldige dag beleven in onze escape room in Amsterdam Noord? Neem dan contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan!

’The Narcissist’ escape room Amsterdam Noord

Bij Laboratory of Man hebben jullie de keuze om te ontsnappen uit verschillende escape rooms. Zo kun je kiezen voor ‘The Narcissist’. Onze generatie puilt uit van de zakenmannen, de superrijken en politici die allemaal narcistische trekken hebben. Kan hen dat kwalijk genomen worden? Wat als jij alle macht in handen krijgt en mag doen en laten wat je wilt? Lukt het jou dan ook om het juiste pad te kiezen? Ontdek het voor jezelf! In deze escape room in de buurt van Amsterdam Noord leer jij de narcist in jezelf kennen. De escaperoom is ook mobiel (en dus op locatie) te boeken. Lukt het jullie te ontsnappen? Dat zal niet makkelijk blijken; de zoektocht wordt namelijk regelmatig onderbroken door dansscenes die in verbinding staan met de raadsels die jullie dienen te ontrafelen.

’The Secret of Mondays’ Amsterdam Noord

De andere escape room (ook in de buurt van Amsterdam Noord) is getiteld ‘The Secret of Mondays’. De room is geschikt voor 3 tot 7 andere personen. Kruip met elkaar in de muren en kieren van het oude huis van Robert. Lukt het jullie om binnen 90 minuten erachter te komen wie er in het huis woont? Kunnen jullie de informatie ontdekken die Robert verbergt? Deze game heeft een hoog paranoia gehalte. Misschien is er wel een Hip-Hop dans performer die jullie vanaf een afstandje in de gaten houdt. Zijn jullie bestand tegen de stress? Ook deze escape room in Amsterdam Noord kun je mobiel boeken. Zeer geschikt voor een bedrijfsfeestje. Zo zie je jouw collega’s op een hele andere manier en leer je elkaar beter kennen!

Meer weten?

Hebben jij en je vrienden, familie of collega’s het in je om uit onze escape room in de buurt van Amsterdam Noord te ontsnappen? Wij dagen je uit! Wil je de escape room combineren met lekker eten in een vegetarisch restaurant? Kies dan voor de volle tour. Neem gelijk contact met ons op om te boeken, je vraag te stellen of een offerte aan te vragen. Een vraag stellen via de chatfunctie op onze website is ook mogelijk.