Menu Sluiten

Escape room in Amsterdam

Zoek jij een nagelbijtend spannende escape room in Amsterdam om een geweldige dag te beleven? Laboratory of Man daagt je in dat geval uit om bij ons langs te komen. Heb je bij ons een escape room in Amsterdam geboekt? Dan start het avontuur direct; gewoon in jouw eigen woning. Wanneer hij stopt? Zodra jij op de dag zelf uit de kamer weet te ontsnappen. Het unieke aan onze escape rooms is dat het niet enkel en alleen draait om de kamer, maar om het verhaal waarin je wordt ondergedompeld; van A tot Z. Vandaar dat het spel al begint bij het moment van boeken. In de kamer zelf kom je, net als in een film, acteurs en performers tegen. Maar ja… waar; wanneer en hoe? Dat blijft een verrassing! Kom samen met je beste maten, je familie of je sportvereniging en beleef een dag om nooit meer te vergeten. Durven jullie het aan?

’The Narcissist’ escape room in Amsterdam

Bij Laboratory of Man hebben jij en de groep de keuze om te ontsnappen uit diverse escape rooms. Kies bijvoorbeeld voor ‘The Narcissist’. Onze generatie zit er vol mee; zakenmannen, de superrijken en politici die allemaal de achternaam narcist kunnen dragen. Maar kun je het ze kwalijk nemen? Want wat als jij alle macht krijgt en mag doen en laten wat je wilt? Kies jij dan voor het juiste pad? Ontdek het zelf! In deze escape room in Amsterdam onderga je de proef en leer jij de narcist in jezelf kennen. De escaperoom is ook op locatie te bestellen. Bijvoorbeeld voor een verjaardag of op een festival. Los samen met andere bezoekers allerlei puzzels op om de kamer zo snel mogelijk te kunnen verlaten. Niet eenvoudig; want de zoektocht wordt regelmatig onderbroken door dansscenes die in verbinding staan met de raadsels die jullie dienen te ontrafelen.

’The Secret of Mondays’ escape room in Amsterdam

Naast ‘The Narcissist’ hebben wij ook nog een andere escape room in Amsterdam getiteld ‘The Secret of Mondays’. Kruip samen met 3 tot 7 andere personen in de muren en kieren van het oude huis van Robert. Weten jullie gedurende 90 minuten te ontdekken wie er in dit huis woont en welke informatie Robert verborgen hield? Deze real life game heeft een hoog paranoia gehalte. Want een HipHop dans performer houdt jullie wellicht van een afstandje wel in de gaten … Kunnen jullie de stress aan? Ook deze escape room in Amsterdam is als mobiel te bestellen. Ideaal voor een bedrijfsfeestje. Je leert je collega’s kennen op een hele andere manier en ondergaat een beleving die wellicht voor verrassende connecties kan zorgen!

Escape room in Amsterdam boeken

Denk jij onze escape room in Amsterdam te slim af te zijn? Wij dagen je uit! Boek direct. Je kunt ook kiezen voor een volle tour. Wij werken samen met een vegetarische restaurant die heerlijke gerechten weet te serveren. Zo kunnen jij en je groep na de ontsnapping nog heerlijk napraten en tafelen over alle bijzondere gebeurtenissen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld via onze chatfunctie. Wij helpen je van harte verder.