Menu Sluiten

Escape room challenge

Durf jij de escape room challenge van Laboratory of Man aan? Beleef bij ons een unieke ervaring om nooit meer te vergeten. Bijvoorbeeld met je beste vrienden, je broers en zussen of je collega’s. In een real life game worden jullie als groep opgesloten in een van onze escape rooms. Bijvoorbeeld ‘The Narcissist’, waarbij je ineens beschikt over onwijs veel macht. Weet jij op het juiste pad te blijven? Of komt de ware narcist in je naar boven? Of probeer te ontsnappen uit ‘The Secret Monday Room’, waarbij je ontdekt wie er in het oude huis van Robert woont. En welke informatie hield hij eigenlijk verborgen? Houd je ogen goed open, want wellicht worden jullie wel bespiedt door een Hip Hop artist. Jullie hebben 90 minuten de tijd om te ontsnappen; en geen seconde langer! Gaat jullie dat lukken? Wij dagen je uit!

Zenuwslopende escape room challenge

Een escape room challenge van Laboratory of Man is een ware beleving. Vanaf het moment dat je een room bij ons hebt geboekt, begint het; gewoon in jouw woonkamer. Zo word jij al in het verhaal meegezogen vóór je überhaupt in onze room opgesloten zit. Het voelt als een film. Maar… het is echt. Beschik jij over stalen zenuwen, een hoge stresstolerantie en weet jij op een effectieve manier samen te werken met je groepsgenoten? Onze challenge zal het laten blijken. Het wordt hoe dan ook een ervaring om nooit meer te vergeten; hét ultieme dagje uit! Het is ook mogelijk om een escaperoom totaalpakket te boeken. Bijvoorbeeld een dagarrangement voor een groep van 12 tot 21 personen. We combineren de room dan met een cursus of workshop naar keuze. Uiteraard kan er ook een arrangement geboekt worden met aansluitend diner, brunch of lunch. Onze beste lokale leveranciers serveren u de heerlijkste vegetarische producten en gerechten voor! Onze challenge is ook zeer geschikt voor scholen. Studenten en scholieren leren samenwerken op een manier zoals ze nog nooit gedaan hebben. Daarnaast hoeven ze even géén boeken in te duiken. Ideaal voor bijvoorbeeld een CKV-uitje. Ook wordt er een digitaal lesprogramma geleverd over stress. Dit ter voorkoming van burn-out en stressklachten in de latere fase van hun leven. Naast heel leuk is onze escape room challenge dus ook nog eens heel leerzaam!

Escape room challenge op locatie

Laboratory of Man biedt jou ook de mogelijkheid om onze escape room challenge op locatie te boeken. Bijvoorbeeld wanneer je een festival organiseert. Deze wordt hoe dan ook een gegarandeerd succes. Jouw bezoekers weten niet wat hen overkomt wanneer ze de challenge aangaan! Ook leuk? Een escape room challenge voor je verjaardag. Weer eens wat anders dan een stuk taart eten in een kringetje; al is dit wel een fijne beloning achteraf. Are you up for the challenge?

Escape room challenge boeken

Wil jij een escape room challenge boeken? Dat kan! Wij verwelkomen je graag of komen met onze room naar je toe. Heb je vragen of wil je een opmerking plaatsen? Neem in dat geval gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld via onze chatfunctie. Wij helpen je van harte verder.