Menu Sluiten

Een (mobiele) escape room op locatie?

Ben jij van plan om binnenkort een origineel bedrijfsuitje te organiseren? Of organiseer je een festival en wil je jouw gasten de mogelijkheid tot een unieke ervaring bieden? Dan is onze (mobiele) escape room op locatie precies wat je zoekt! Het is namelijk dé ideale manier om jouw bedrijfsuitje of festival nét dat beetje extra te geven en tot een groot succes te maken. Wij, Laboratory of Man, zijn een bedrijf uit Amsterdam dat escape rooms op een bijzondere wijze aanbiedt. Wij bezitten niet alleen mobiele esacpe rooms, maar bij ons speel je de escape game niet op de manier zoals je dat bij andere escape rooms verwacht. Laboratory of Man combineert de (mobiele) escape rooms namelijk samen met theater en perfomance. Dit resulteert in een unieke en volledige ervaring, met muziek, performance en acteurs die jou en je collega’s of festivalbezoekers een verhaal inslepen. Onze escape game draait om de beleving! Om het extra spannend en uitdagend te maken wordt niet verteld waar, wanneer en hoe je de acteurs en performers tegenkomt. Enthousiast geworden? Boek een (mobiele) escape room op locatie, zodat jouw gasten een echte top dag kunnen beleven! Als ze durven tenminste.

Meer weten over het boeken van een unieke (mobiele) escape room op locatie? Benieuwd naar onze escape game of de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 11 06 24 64.

Escape room ‘the narcissist’

Bij Laboratory of Man kun je verschillende soorten (mobiele) escape rooms op locatie boeken. Één daarvan is ‘The Narcissist’ escape room. In een wereld die geregeerd wordt door politici en mensen uit het bedrijfsleven komt hun narcistische persoonlijkheid vaak naar voren. Is dat hen echter kwalijk te nemen? Blijf jij je nuchtere zelf in een wereld die draait om macht, geld en vrijheid? Zou het je lukken om op het rechte pad te blijven? In deze escape game kom je daar achter. Wellicht schuilt er toch een kleine narcist in jou. The Narcissist escape room is erg leuk om op eigen locatie te boeken, zoals feesten en festivals. De escape room is geschikt voor maximaal 8 personen en kan voor 1 dag gehuurd worden. Dat belooft een intense ervaring te worden voor al je gasten of bezoekers. In de dansscenes en performance acts zitten namelijk antwoorden op raadsels verborgen, dus het is zaak goed op te letten! Ontsnappen zal niet makkelijk zijn.

Escape room ‘the human brain’

De escaperoom ‘The Human Brain’ is een mobiele escape room die bedoeld is voor bedrijven. De spelers vormen een groep, de onderzoekers, die dienen uit te zoeken hoe het menselijk brein in elkaar steekt. Dit als gevolg van een black-out bij een cliënt. Als groep stappen jullie het brein in om een aantal opdrachten te voltooien die het brein weer aan het werk moeten zetten. Aan de hand van de opdrachten leren jullie meer over de werking van het brein van de cliënt.

Custom escaperooms

Laboratory of Man biedt ook custom escape rooms op locatie aan. Omdat een omgeving veel invloed kan hebben op het gedrag van een persoon vormt deze omgeving een belangrijk onderdeel van de communicatie. Wij bouwen in samenwerking met jou complexe vraagstukken om tot een reactieve omgeving. Daarmee kan vervolgens worden gewerkt aan het informeren, mobiliseren en transformeren van een team. Deze mobiele escape room is extra interessant voor bedrijven!

Escape The Nut Room

Ben jij klaar voor onze nieuwste mobiele escaperoom op locatie? Bij The Nut Room waan jij je in een wereld die geleid wordt door artificiële intelligentie en robots. Hierdoor is er geen werk meer voor de mensheid. Na overleg tussen wereldmachten, economen en wetenschappers wordt ‘De Wet van Nut’ aangenomen om de overlevingskans van de mensheid te vergroten. Iedereen is verplicht om bij te dragen aan de samenleving. Als je dat niet doet loop je het gevaar om opgesloten te worden in een kleine ruimte waarbij je minimale toegang hebt tot technologische middelen. Tenzij je op tijd kunt bewijzen dat je nog wel degelijk van nut bent.

Vanaf het moment dat jij je de mobiele escaperoom boekt is ook jouw lot onzeker. Je bent de uitverkorene, maar zodra je de uitdaging aangaat is er geen weg meer terug. Kun jij aantonen dat je nog van nut bent in te toekomst?

Ervaar de nieuwste mobiele escape room: 10 Minutes of Extacy

Ben je jarig, ga je trouwen of is het tijd voor een andere feestelijke gelegenheid? Dankzij de nieuwe escape room op locatie 10 Minutes of Extacy geef jij je gasten 10 minuten de tijd om te ontsnappen uit een mobiele escape room. Deze escape room kan opgebouwd worden in alle mogelijke ruimtes. De dansers, acteurs of zangers jagen je gasten de stuipen op het lijf! Een groot voordeel? Doordat de mobiele escape room maar 10 minuten in beslag neemt, kunnen veel mensen de escape room ervaren! Het thema is helemaal aan jou! Het thema kan van alles zijn. Van het verjaardagsfeestje van je dochter tot je eigen trouwdag. Kies je thema en ervaar het zelf!

Boek nu een mobiele escape room op locatie!

Heb jij interesse in het boeken van een mobiele escape room op locatie, voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of festival? Neem dan gelijk contact met ons op! Voor meer informatie, het bespreken van de mogelijkheden of het aanvragen van een offerte kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 11 06 24 64 en door middel van het online contactformulier op de website.