Menu Sluiten

ONZE ESCAPE ROOM SPELLEN OP EEN RIJTJE

Neem direct contact op

Mobiele Escape Rooms verhuren, dat is onze specialiteit. Maar we kunnen nog veel meer voor je doen. Bij Helden Inc. zijn we namelijk specialist in gamification en storytelling. Anders gezegd: we weten hoe we een idee omzetten in een goed verhaal met wonderbaarlijke decors en professionele acteurs.

escape room diensten

Escape Room Icon

Escape Event Icon

Escape Room Icon

Escape Room Spelen

Escape Room Spellen Op Locatie

 

Helden Inc. is dé specialist in Mobiele Escape Rooms op locatie. Wat houd dat in? Dat betekent dat wij met een busje vol met supervette props naar elke locatie in de Benelux komen rijden om een escape room op te zetten. Vanuit verschillende thema’s zetten we dan een spel op dat jij met je collega’s, vrienden of familie kunt spelen.

Wij doen bij Helden Inc. nét dat beetje extra om je mobiele escape room een daverend succes te maken. Een aantal punten waarom je zou spelen

Roots in de theatertechniek

Helden Inc. heeft haar roots in het theater loggen. Tot vandaag de dag produceren we met onze stichting nog geweldige producties met de top van het Nederlandse theatercircuit. Hierdoor hebben wij beschikking tot state of the art theatertechniek, licht en geluidstafels, special effects en nog veel meer om jouw evenement er uit te laten springen.

 

Parool Escape Room

Toplevel entertainment

Natuurlijk is ons netwerk aan geweldige acteurs, zangers en dansers ook een erfenis van het theatercircuit. Niet alleen is de uitvoerende crew van de escape rooms geweldig. We kunnen ook nog ander toptalent inzetten op je evenement. Denk aan: Een hilarische presentator voor je bedrijfsevenement, een zangeres bij een bruiloft of een dansende clown voor je kinderfeestje

gecertificeerde trainingsacteurs

Als laatste werken we nauw samen gecertificeerde bedrijfsacteurs. Deze acteurs zijn expert op het gebied van rollenspel. Van agressie training tot gespreksvaardigheden, ze hebben het allemaal gezien. Wil je een van onze Mobiele Escape Rooms spelen met een serieus thema, zoals Fit For the Future, dan ga je ze zeker tegenkomen.

Escape Event

 

Mobiele escape room op locatie

Wil je meer dan alleen een Mobiele Escape Room? Geen probleem, er is voor ieder wat wils. Voor de diehard aanpakker, of voor een evenement hebben we de escape events. Wat houd dat in? Een Escape Room on steroïds!! Bij Escape Events bedenken we een verhaallijn rondom je hele evenement. Of het nou de introductie is van een nieuwe auto, het 75 jaar bestaan van je bedrijf of een ‘my sweet 16’.

Verhaal

Het verhaal van een Escape Event is altijd een combinatie van bestaande spellen en speciaal voor jouw event ontworpen spellen. Samen zorgen we ervoor dat het verhaal naadloos aansluit op het thema van je event. Daarnaast integreren we onderdelen van bestaande, succesvolle spellen voor een hoge belevingswaarde.

 

Acteurs

Een Escape Event wordt altijd geleid door acteurs. Het kan zijn dat je bezoekers daarvan op de hoogte zijn, maar we kunnen ook de acteurs inzetten een mol die onderdeel lijkt van de bezoekers, maar ze eigenlijk stuurt. Lees bijvoorbeeld eens over het Escape Event bij ArboNed waar de acteurs ongemerkt onderdeel waren van de groep. Of bekijk hoe je een Escape Room inzet als HR Game.

In groepen of tegen elkaar

Het is belangrijk dat grote groepen op een Escape Event altijd verdeeld zijn in kleinere subgroepen. Op deze manier kunnen we je bezoekers goed sturen. Je kunt daarbij kiezen of je de groepen tegen elkaar laat spelen, of samen. Afhankelijk van het doel van je evenement kun je kiezen voor een van de twee.

AR Game

 

AR Game

Een derde escape room spellen variant is de AR Game. Het bijzondere aan deze game is de mogelijkheden die hij bied. Je kunt onze AR Games rustig alleen spelen op de bank, maar ook samen met je gezin en zelfs met hele grote groepen. De AR Game wordt gespeeld met een app op je mobiele telefoon. Met Virtual Reality, Augmented Reality, video, gesproken berichten, vragen en opdrachten wordt je een verhaal door geleid. Een erg leuk alternatief voor een Escape Room.

Voordelen van een AR Game

  • Een relatief lage prijs
  • Alleen te spelen
  • Makkelijk te spelen in grote groepen
  • Verzamel data over de spelers
Escape Room Spellen

Escape Room op Maat

Ben je nou echt gek op Escape Rooms, en wil je er een in je huis, in je onderneming of bij jou op kantoor? Dan hebben we ook nog de Escape Room op maat. Bij deze variant maken we voor jou ofwel een Mobiele Escape Room, of een AR Game volledig op maat. Dat betekent: Jouw designs, jouw logo’s, jouw eigen klanten en jouw ideeën door ons uitgewerkt. De Escape Room op Maat is een perfecte oplossing voor:

  • Een café-eigenaar die meer omzet wil draaien, maar geen vaste escape room wil hebben staan. De escape Room moet dus op en afbreekbaar zijn.
  • Een bedrijf dat medewerkers wil op een speelse en ludieke manier laten nadenken over bedrijfsvoering.
  • Een hotel dat een AR game op locatie wil aanbieden aan haar klanten om op een interactieve manier de natuurlijke omgeving te beleven.
  • Een escape room fanaat die van zelf Mobiele Escape Rooms wil exploiteren.
Taam Maas

Meer weten?

Taam en onze andere collega’s staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem gerust contact op via e-mail of telefoon.

Taam Maas
taam@helden-inc.com | 023 2078 019