Menu Sluiten

Escape Event

Wat is een Escape Event?

Een onvergetelijke ervaring én leerinterventie op een unieke locatie bij jou in de buurt! In onze Escape Events word je met maximaal 100 collega’s opgesloten op de unieke locatie. Ontsnappen kan alleen door gezamenlijk een thema te verwelkomen binnen jullie organisatie. Een snelkookpan waarin humor, spellen en leren razendsnel afwisselen. Ontmoet karakters die je helpen of tegenwerken in deze learning experience.

Escape Event Joshua Albano
Gianine Strang

Voordelen van Escape Theater?

  • Te spelen met grote groepen van 50 tot 100 man
  • Te spelen op een unieke locatie in jouw stad
  • Met 4 live (trainings)acteurs
  • Verbluffende techniek
  • Tot 400 deelnemers per dag
  • Lage kosten hoge impact (per persoon)
  • Mogelijk met gamified bedrijfstheater

De oorsprong van Escape Events

Escape Events zijn een nieuwe vorm van escape rooms, en is uitgevonden door onze partners Studio eXp. Wij kregen vaak de vraag of we Escape Room experiences konden maken voor grote groepen, en wij gaan nooit een uitdaging uit de weg. Als eerste in Nederland waren we in staat om escape rooms te maken waar je met 25 personen tegelijk kunt escapen. Om ditzelfde trucje uit te halen met 100 man tegelijk waren er grote stappen nodig op het gebied van techniek, crowd management en game. In samenwerking met het Laaktheater zijn we de uitdaging aangegaan en hebben we het eerste Escape Event georganiseerd. Deze is te leveren met al onze thema’s, of kan op aanvraag worden gemaakt in een thema naar uw keuze.

Escape room maken

Boek direct het Escape Theater

Geïnteresseerd geraakt in ons Escape Theater en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Voor meer informatie en om de verschillende opties te bespreken kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Telefonisch zijn we te bereiken op 023 2078 019.