Menu Sluiten

Escape room voor grote groepen

Escape room voor grote groepen

Je bent een bedrijfsuitje aan het organiseren in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of de achterhoek. Hij maken het voor je mogelijk, zelfs met groepen  tussen de 50 en 100 man. We kennen allemaal de moeite die je moet doen om iets origineels te vinden. Natuurlijk zijn escape rooms altijd een leuke oplossing voor een bedrijfsuitje. Het nadeel is dat je er bijna geen een kunt vinden die zulke grote groepen aan kan. Daarom hebben wij bij Helden Inc. een escape room ontwikkeld die geschikt is voor grote groepen.

Een enorme escape room

Wij zagen een uitdaging in het feit dat er nog geen enkele escape room voor grote groepen bestond. Het is hartstikke moeilijk om zo’n grote groep tegelijk te laten gamen maar wij houden wel van een uitdaging. Na hard werken hebben wij deze droom werkelijkheid gemaakt.

De regels voor een escape room in grote groepen

Om de escape room in goede banen te leiden, hebben wij enkele regels opgesteld:

  1. Iedereen in de groep moet iets te doen hebben
  2. Er moeten goede Lichteffecten, geluidseffecten en gadgets in zitten
  3. De escape room moet in grote groepen binnen te spelen zijn.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Is er sprake van een achterliggend leertraject, dan werken wij zo:

1. Achterhalen van het issue

2. De leercurve vaststellen

3. Gericht een oplossing aanbieden

Een geschikte locatie voor 100 man

We hebben al 10 jaar ervaring met theater en de technologie die je daar kunt vinden. Dit zou dan ook de perfecte locatie  zijn voor een escape room. Daarbij dachten we niet alleen aan een theaterzaal, maar aan het hele gebouw.

Onze escape room voor grote groepen is in Amsterdam werkelijkheid geworden. Dit in samenwerking met Theater de Krakeling. De eerste escape room die we gemaakt hebben had climate change als onderwerp. Na veel testen bleek de escape room een groot succes, de groepen beoordeelden het met een cijfer boven de 8.

Escape room op locatie

De escape room voor grote groepen is mobiel gemaakt nadat er vraag uit heel Nederland kwam. Elke stad in Nederland heeft een theater, dus kunnen wij de escape room overal opbouwen. Ook in jouw stad! De aanvragen voor onze escaperoom blijven komen dus wacht niet te lang met het boeken.

Naast de grote escape room hebben wij nog meer escape rooms waarvan enkele mobiel zijn en enkele met live trainingsacteurs.

Mobiele escape room op locatie
Escape room voor grote groepen

Waarom een escape room van Helden Inc boeken?

  • Zowel op locatie als online
  • Moeilijke onderwerpen maar makkelijk communiceren
  • Groepen van 1 tot oneindig
  • Escape rooms met een goed verhaal

Meer dan escape rooms

Naast escape rooms bieden wij nog meer diensten aan die je kunt boeken voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje. Hierbij kun je denken aan VR/AR gamesMobiele escape rooms.

Boek direct een escape room!

Wil je een escape room boeken voor een evenement met veel personen? Wacht dan niet te lang. Je neemt contact met ons op middels het online contactformulier, door te bellen naar 023 2078 019 of door een e-mail te sturen. Tevens bieden wij een vrijblijvend adviesgesprek.

Escape room Grote Groepen doktors

“Een nieuwe werkwijze of methode omzetten naar creatief leerproces, da’s mooi werk”

– Charlie Duran – Creatief directeur

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.