Menu Sluiten

Escape rooms

Voor escape rooms experience ben je bij Laboratory of Man in Amsterdam geheel aan het juiste adres. Wij dagen je uit om uit onze kamers te ontsnappen. Als je durft! Beschik jij over stalen zenuwen en weet jij koel te blijven onder hoge druk en stress? Onderga de test. Bijvoorbeeld in onze ‘The Narcissist’ room, waarbij je ineens alle macht van de wereld krijgt. Schuilt er een narcist in jou? Of weet je toch op het juiste pad te blijven. Of probeer samen met je groepsgenoten te ontsnappen uit ‘The Secret Monday Room’. Wel goed opletten hoor; want misschien worden jullie wel in de gaten gehouden. Het paranoia gehalte is hoog, het fungehalte net zo! Kom samen met je broers en zussen, als verrassing voor een vrijgezellenfeestje of je buren voor een burendag!

Beleef escape rooms experience

Bij ons beleef je de ultieme escape rooms experience. Wij bieden namelijk een net iets andere ervaring dan de andere escape rooms in het land. Waarom? Vanaf het moment dat je bij ons een room hebt geboekt begint de ervaring al; gewoon in jouw woonkamer. Jij wordt meegetrokken in het verhaal; van A tot Z. Het voelt alsof je in een film zit, met acteurs en theater. Het grote verschil? Het is geen film, het is echt! Onze escape rooms experience gaat daardoor verder dan de 90 minuten dat je daadwerkelijk in de room opgesloten zit. Dit maakt het extra spannend. Kom samen met je beste maten, je familieleden of bijvoorbeeld je collega’s. Het wordt een ervaring om niet snel meer te vergeten!

Escaperoom+selectie+©Take+A+Picture+Fotografie+-++004.jpg

Diverse escape rooms experiences

Bij Laboratory of Man heb je de keuze om diverse escape rooms experiences te boeken. Kom bijvoorbeeld bij ons langs of huur een escape room op locatie. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een festival of een verjaardag organiseert! Ongetwijfeld dat jouw gasten deze verjaardag of dit festival niet snel zullen vergeten. Ook als school kun je bij ons pakketten boeken, waarbij er ook een educatief gehalte aan de experience zit. Zo geven wij bijbehorende informatie over stress en hoe je dit kunt voorkomen ter preventie van burn-outs in de toekomst. Erg actueel en broodnodig. Ook als bedrijfsuitje in Amsterdam is onze escape rooms experience ideaal. Boek bijvoorbeeld een dagarrangement waarbij er ook een combinatie gemaakt kan worden met cursussen en trainingen. Aansluitend serveert ons inpandige vegetarische restaurant jullie graag een heerlijke vegetarische lunch, brunch of diner voor. Onder het genot van kwalitatief heerlijk eten en drinken kunnen jullie alle ervaringen bespreken.

Escape rooms experience boeken

Wil jij onze escape rooms experience in Amsterdam boeken? Bijvoorbeeld voor een familiedag, een gezellig uitje met je vriendengroep of een bedrijfsuitje? Dat kan! Wij verwelkomen jou en je groep graag; met wie je dan ook komt. Heb je vragen of wil je een opmerking plaatsen? Bijvoorbeeld voor ons dagarrangement of speciale wensen? Neem in dat geval gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld via onze chatfunctie. Wij helpen je van harte verder.