Menu Sluiten

HR Escape Room : duurzame inzetbaarheid

Ben jij vet, ziek en storm je af op je einde? Of heb je het in je om nog jarenlang gelukkig en gezond het leven met beide armen vast te grijpen?

HR Escape room

In Fit For the Future ga je een test aan rondom duurzame inzetbaarheid door middel van een HR Escape Room. In verschillende stappen krijg je spelenderwijs meer te weten over vitaliteit, competentie motivatie en fitheid. Daarnaast reflexteer je zelf op deze onderwerpen in een gamification training.

Waarom een HR escape room?

Mensen worden intelligenter, creatiever en enthousiaster wanneer ze verkeren in een staat van verwondering. Een staat van verwondering zorgt ervoor dat zintuigen worden gescherpt, en moedigt mensen aan om over te gaan op actie.

Daarnaast is het gewoon een geweldige ervaring, en leuk om samen te doen met collega’s.

Hoe gaat het in zijn werk?

De HR escape room is volledig mobiel en kan bij jouw op kantoor, op een trainingslocatie of op een beurs worden opgezet. Wij zorgen voor lichteffecten, geluidseffecten, rook, spannende gadgets en een goed voorbereide trainingsacteur in de duurzame inzetbaarheid.

Mensen: 8 tot 24 per ronde

Duur: 1,5 uur per ronde

Locatie: overal in Nederland

Slots per dag: maximaal 6

Wat onze klanten zeggen

Mercedes: Wat een geweldige ervaring, we hebben onze medewerkers kunnen enthousiasmeren rondom de thema’s in de escape room. Dit smaakt naar meer!

DSM: Wij raden deze mobiele Escape Room aan, dit is een andere manier om in aanraking te komen met duurzame inzetbaarheid.

SBB: Wij hebben de Escape Room ingezet tijdens onze academie, ons personeel heeft geweldige beoordelingen gegeven aan de ervaring.

FAQ

Wat is een escape room training?
In een escape room training wordt je voor 50 tot 80 minuten in een kamer gezet. In de kamer bevinden zich puzzels, raadsels en mechanismes die je moet ontcijferen. Hierdoor moet je aan de slag met informatie rondom een bepaald onderwerp. Door spelenderwijs informatie te verwerken in een omgeving die inspeelt op je verwondering ga je anders denken. En neem wordt informatie beter opgeslagen.

Is mijn ruimte geschikt voor de escape room?
Elke te verduisteren ruimte is geschikt voor de mobiele escape room. Is de ruimte niet te verduisteren dan kunnen wij dat tegen een meerprijs voor u regelen. Wanneer er meer mensen in de escape room aanwezig zijn is er meer ruimte nodig. Een goede indicatie van de grootte van de kamer is (aantal personen x 2 + 10)

Gaat de deur ook echt op slot?
De deur van de kamer gaat nooit op slot.

Moet ik zelf acteren?
De spelers van de escape room hoeven niet te acteren, je speelt een spel en wordt in je spel begeleid door een of twee trainingsacteurs.

Is de escape room te combineren met andere activiteiten?
We hebben ook ander aanbod dat in een pakket kan worden afgenomen met de escape room. Rondom duurzame inzetbaarheid hebben we bijvoorbeeld: Spotlight, maag een documentaire over jezelf en vind jouw motivatie. Of Spiritueel Bordeel, een theatrale mindfulness cursus met escape room elementen begeleid door een spirituele escorte.

Verzorgen jullie ook complete pakketten?
Bij Helden Inc staat verwondering voorop in onze programma’s. Daarom vinden wij het belangrijk dat events, training en presentaties worden gegeven in een mooie prikkelende omgeving. Wij verzorgen complete dagen op onverwachte locaties zoals een theater, een kerk of een andere speciale locatie.