Menu Sluiten

Drie ijzersterke HR games op 1,5 meter afstand

Drie ijzersterke HR games op 1,5 meter afstand

Speciaal ontwikkelde HR games helpen bedrijven om hun HR beleid te versterken. Wij van Helden Inc. ontwikkelen unieke HR games voor bedrijven. Door middel van deze games kunnen processen als recruitment en onboarding een stuk leuker en creatiever worden gemaakt. Bovendien krijgen potentiële werknemers, bijvoorbeeld studenten, een beter beeld van je bedrijf.

Heb jij wel eens in je eentje een game gespeeld? Zonder medespelers is een game lang niet zo leuk. Vooral wanneer de game ook leerzaam is. Des te meer mensen er meedoen in een leerzame game, des te effectiever de game is. Voor HR games is het dus ook essentieel om deze samen te doen.

“Gamification is een trend die onderdeel gaat worden van ons dagelijks leven. Het zal niet altijd zo blijven heten. Net als Artificial Intelligence niet meer wordt benoemd wanneer je het hebt over Amazon zal Gamification niet meer worden benoemd als je het hebt over HR. Maar het zal een sterke tool blijven voor het motiveren van mensen. Want games maken het leven gewoon nét wat leuker!”

Tara Derksen – Projectmanager Helden Inc

 

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De werkwijze van Helden Inc.

1. Explore

Eerst exploreren we het op te lossen vraagstuk. Waar wil je naartoe, met wie en wat heb je daarbij nodig. Deze stap resulteert in een spetterende offerte.

2. Experience

Vervolgen gaan we zitten aan de tekentafel. We ontwerpen een ervaring waarin de deelnemer centraal staat. Hierin maken we altijd een afweging tussen een mooi bestaand product en een product op maat.

3. Express

De oplossing is ontworpen om impact te maken op de deelnemer. Dat laten ze graag horen! Tijdens het traject meten we deze impact en adviseren we in vervolgstappen.

Escape Room op Locatie

Bedrijven zetten massaal een Locatie Escape Room en andere HR games in

Veel bedrijven gebruiken met succes een Locatie Escape Room of andere HR games om hun HR beleid te versterken. Helden Inc heeft ook vaak de vraag gekregen om te helpen een HR game te ontwikkelen. Voor recruitment hebben wij bijvoorbeeld voor Jumbo supermarkten nieuwe HR Escape Rooms ontwikkeld om nieuwe talentvolle managers te ontdekken.

Hoe werken HRM games op 1,5 meter afstand?

Maar hoe gaat HR games nou in de nieuwe 1,5 meter maatschappij? Kunnen we nog wel  games inzetten voor goede werving? Jazeker kan dat! Er zijn genoeg HR games waarbij er 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Maar er zijn ook games die je samen kunt spelen zonder fysiek in dezelfde ruimte te zijn: gewoon lekker in de open lucht.

Opname Escape Room

1 Recruitment Games

Kennis maken met een organisatie middels een game. Het is de ideale manier om studenten te enthousiasmeren over je bedrijf. Je ziet dergelijke games vaak voorbijkomen op beurzen. Een plek waar het bijna onmogelijk is om een HR game op 1,5 meter afstand te organiseren.
Maar waarom zou de game maar 1 keer per jaar op een beurs speelbaar zijn? Waarom niet HR games die het gehele jaar door te spelen zijn? En als we dan toch bezig zijn, maken we meteen een HR game waarmee we in kaart krijgen wie er goed bij het bedrijf past.

ARG: Alternate Reality Game
Dit kan met een promotionele ARG (Alternate Reality Game). In een ARG wordt het fictionele universum van een product, dienst of bedrijf vergroot. Meestal gaat dit via elektronische media.
Een voorbeeld is de ARG van Audi. In hun game simuleerden ze een autoroof, waarna 500.000 actieve deelnemers online op zoek gingen naar de auto. Een goede oplossing voor een game die te spelen is in de 1,5 meter economie.

2 Whatsapp preboarding Games

Waarom is preboarding nou zo belangrijk? Omdat het een gevoel van vertrouwen en toebehoren geeft aan nieuwe medewerkers. En wanneer iemand zich thuis voelt in een bedrijf, is de retentie hoger. Het sociale aspect van preboarding maakt en nieuw bedrijf dus extra leuk voor nieuwe werknemers.
Een sociale manier om preboarding in te zetten is een whatsapp game. In een whatsapp game wordt een groep mensen samen uitgedaagd om een mysterie op te lossen. Tijdens het oplossen van het mysterie krijgen de nieuwe werknemers van alles te weten over het bedrijf. Een goed voorbeeld van een whatsapp game is the black hawk. Een leuke oplossing voor HR Games op 1,5 meter.
Toch liever een gesloten netwerk? Dan hebben wij een onboarding game app. Waarmee hebben we voor bedrijven als Mercedes en het UMC toffe location based HR games ontwikkeld.

MMORPG’S

MMORPG’S ofwel Massive Multiplayer Online Role Playing Games zijn de laatste jaren razend populair geworden. Wie heeft er nou niet gehoord van World of Warcraft. Een spel waar vandaag de dag wekelijks een miljard uren aan wordt besteed. Wat deze games zo interessant maakt? Een gevoel van toebehoren!
Een grote groep mensen die allemaal samen strijden voor een groter doel. Maar niet alleen dat. Door het geven van duidelijke haalbare opdrachten werken de MMORPG’s ook goed in op ons beloningssysteem. Dat motiveer dus extra om ze te spelen.

Chore Wars
Neem Chore Wars, een spel dat origineel is gemaakt voor het bijhouden van een je werk. Door goudstukken, experience points en andere beloningen te krijgen ga je de strijd aan met je medespelers.
Tussendoor is het ook mogelijk om gevechten aan te gaan tegen vreemde wezens die je tegenkomt. En dat terwijl je bezig bent met serieuze taken. Chore Wars is niet alleen thuis leuk, het spel is op werk ook goed te spelen als HR game, en de 1,5 meter is geen enkel probleem.

Spooky Escape Room

“Op onze vitaliteitsdag heeft Helden Inc. een uitdagende escaperoom verzorgd op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Deelnemers werden geconfronteerd met uitdagen puzzels waarbij aandacht werd besteed aan verschillende aspecten van duurzame inzetbaarheid, zoals 21st century skills, jobcrafting, talenten etc. Naast het spelelement gaven deelnemers aan dat het ze aan heeft gezet om na te denken over hun eigen inzetbaarheid. Een geweldig leuke en uitdagende manier om mensen te activeren op dit onderwerp.”

Jeroen Kluytman – Manager Employability DSM

AI Escape Room

HR Escape Rooms

Escape Rooms als HR games zijn slimme manieren om jouw medewerkers en potentiële nieuwe werknemers te stimuleren en te motiveren. Wij hebben diverse HR Escape Rooms games ontwikkeld. Zo kan een sollicitant een mobiele escape als assessment doen. Een keer wat anders dan een saaie case op papier, nietwaar?

Als jij duurzaamheid en vooruitgang belangrijk vindt voor jouw bedrijf zijn fit for the future over duurzame inzetbaarheid en artificial intelligence over makkelijker informatie opnemen interessante HR Escape Rooms games.

Mobiele Escape Room

Een Escape Room is niet alleen leuk als leerzaam HR Game, het is ook een origineel bedrijfsuitje. Wil je een mobiele escape room boeken om de team building te versterken van jouw afdeling? Onze Escape Rooms staan bekend om hun unieke en volledige beleving. Ook een escape room op locatie is bij ons mogelijk. Is jouw bedrijf gevestigd in Amsterdam West? Top, want onze escape room is ook in Amsterdam West te vinden.

Van gamification tot learning experiences

Naast HR Games en Escape Rooms verzorgen wij nog veel meer diensten. Wij willen mensen laten verwonderen met positieve prikkels en informatie. Laat je verrassen door de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden:

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Zo zie je maar weer: the sky is the limit. En HR games zijn op 1,5 meter afstand ook geen enkel probleem. Daarnaast prikkelen ze, zorgen ze voor verbinding en maken ze het werk leuker. Dus trommel je collega’s op, bedenk op welke punten je wil leren en ontwikkelen en ga aan de slag!

Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan. Of neem contact met ons op als je meer informatie wilt ontvangen.

 

Gamification
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.