Menu Sluiten

Mobiele escape room op locatie

Een mobiele escape room op locatie

Je kunt ontsnappen uit in een door robots gedomineerde wereld, of vechten voor het klimaat. In ieder geval is één ding zeker: onze mobiele escape rooms op locatie zijn geweldige bedrijfsuitje! De escape rooms zijn een echte aanrader voor een origineel en vooral ook creatief bedrijfsuitje. Je kunt zelfs een mobiele escape room geheel op maat bestellen. Met een tema naar jouw wensen.

Samen doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsuitje, feest of event nét dat beetje extra krijgt om het een groot succes te maken. Wij van Helden Inc. zijn een bedrijf uit Haarlem dat escape rooms op een bijzondere wijze aanbiedt.

Waarom een mobiele escape room op locatie van Helden Inc?

 • Zowel op locatie als online mogelijk
 • Overal in de Benelux te boeken
 • Groepen van 8 tot 1000 personen
 • Altijd een goed verhaal

Enthousiast geworden? Boek een mobiele escape room op locatie, zodat jouw collega’s of gasten een echte topdag kunnen beleven. Als ze durven tenminste… Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan op onze website of neem contact met ons op.

Live entertainment, muziek en acteurs

Bij ons beleef je niet zomaar een mobiele escape room, je krijgt een totale ervaring. Helden Inc. combineert de mobiele escape room op locatie namelijk met live acteurs, trainingsacteurs en andere vormen van entertainment.

Dit is unieke, met muziek, performance en acteurs die jou en je collega’s of festivalbezoekers een verhaal inslepen. Onze escape game draait om de ultieme beleving. Om het extra spannend en uitdagend te maken wordt niet verteld waar, wanneer en hoe je de acteurs en performers tegenkomt. Dat is aan jou om te ontdekken.

“Een escape room is altijd raak! Maar we gaan nog een stap verder, we proberen echt een verhaal te vertellen! Dat doen we met professionele acteurs, adembenemende lichtinstallaties en spannende props.  We maken games die ECHT iets bij je teweeg brengen.”

Charlie Duran – Director Helden Inc

 

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De werkwijze van Helden Inc.

1. En goed gesprek

Je geeft ons een belletje of stuurt een mailtje. Tijdens het gesprek zoeken we uit wat je precies wil.

2. Een mooie prijs

We sturen je een offerte op waar precies in staat wat je kunt verwachten en wat het kost.

3. Game on!

We bezorgen je een super leuke dag! En na de dag bespreken we samen hoe het is gegaan.

Escape room ‘op gepaste afstand’

In onze escape rooms hoef je niet bij elkaar in en ruimte opgesloten te zitten. Je kunt ook een spel spelen in een groot gebouw of in de open lucht. Op die manier hou je de 1,5 meter afstand maar kun je toch een spannende game ervaren.

Je kunt er ook voor kiezen om een digitale escape room te spelen. Daarvoor hebben we een speciale app. Met de app kun je met ondersteuning van een tablet of telefoon een VR/AR game game spelen in de buitenlucht. Ideaal voor een evenement met veel mensen in een park of stad.

Zelf een digitale escape room maken?

Ook dat is mogelijk. Met onze app kun je ook zelf een levensechte fysieke of digitale escape room maken. Je kunt dan  zelf een thema aandragen waar wij een game van maken? Dat is ook mogelijk.

Voor Helden Inc is the sky the limit en we denken graag met je mee over mogelijkheden. Wil je toch een traditionele escape room spelen? Ook dat kunnen we dankzij onze app gemakkelijk aan. Voor meer informatie kunt u daarover contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 023 2078 019.

Escape room op locatie ‘Duurzame Inzetbaarheid’

Je kunt bij ons verschillende soorten mobiele escape rooms op locatie boeken. Eén daarvan is ‘Duurzame Inzetbaarheid’ escape room. Een escape room voor bedrijven over een leven lang werken met plezier.

Blijf jij je nuchtere zelf in een wereld die draait om prestaties? Zou het je lukken om op het rechte pad te blijven? Ben jij ready voor de 21st century skills? In deze escape game kom je daar achter.

De Duurzame Inzetbaarheid escape room is erg leuk om op eigen locatie te boeken, zoals feesten en festivals. De mobiele escape room op locatie is geschikt voor maximaal 24 personen en kan per dag gehuurd worden. Dat belooft een intense ervaring te worden voor al je gasten of bezoekers.

Een trainingsacteur begeleid je door verschillende verborgen raadsels, dus het is zaak goed op te letten. Want ontsnappen zal niet makkelijk zijn.

Escape Room Technologie

Mobiele escape room ‘assessment’

Je kunt ook een escape room gebruiken om nieuwe medewerkers op de proef te stellen. De escaperoom ‘assessment’ is een mobiele escape room waarmee dat kan. Deze escape room is voor bedrijven gemaakt is in samenwerking met Korn Ferry. De spelers vormen een groep, de onderzoekers, die uit gaan zoeken of een bedrijf crisisbestendig is.

Aan de hand van de opdrachten leren jullie meer over de werking van het bedrijf. In deze escape room kunnen assessoren via camera’s meekijken met de kandidaten. Hierdoor krijg je een goed inzicht in het gedrag van de kandidaat in een groep. Perfect voor het meten van samenwerking, communicatievaardigheden, stressbestendigheid, flexibiliteit en doelgerichtheid.

Custom escaperooms

Wil jij een escape rom geheel op maat maken? Daarvoor bieden we ook custom mobiele escape rooms op locatie aan. Wij bouwen in samenwerking met jou een onvergetelijke ervaring. En heb je een lastig thema? geen probleem, wij weten hoe we dat kunnen communiceren met een game. Perfect voor het informeren, mobiliseren en transformeren van een team.

We zorgen ervoor dat de mobiele escape room op locatie altijd begeleid wordt door een ervaren trainingsacteur. Een perfecte tool om millennials te bereiken.

Parool Escape Room

“Dankzij jullie creatieve inzet hebben we onze verkopers tot andere inzichten kunnen brengen. Van een negatieve mindset naar een positieve. Door spelenderwijze iets aan te brengen, staan mensen veel meer open voor verandering.”

– Ken Wright – Product Manager Mercedes

AI Escape Room

Escape room Artificial Intelligence (AI)

Ben jij klaar voor onze nieuwste mobiele escape room op locatie? Bij ‘AI’ waan jij je in een wereld die geleid wordt door artificiële intelligentie en robots. Na overleg tussen wereldmachten, economen en wetenschappers wordt ‘AI’ ingezet om de levens van de mensheid makkelijker te maken.

Iedereen is verplicht om bij te dragen aan de samenleving. Als je dat niet doet, loop je het gevaar om opgesloten te worden in een kleine ruimte. Waarbij je minimale toegang hebt tot technologie. Tenzij je op tijd kunt bewijzen dat je de digitale samenleving waardig bent.

AI is te boeken voor kleinere en hele grote groepen. Het is de eerste escape room in Nederland die te spelen is door 100 man tegelijk. Perfect om te combineren met een event of een festival.

Ervaar de mobiele escape room: 10 Minutes of Extacy

Ben je jarig, ga je trouwen of is het tijd voor een andere feestelijke gelegenheid? Dankzij de nieuwe mobiele escape room op locatie ‘10 Minutes of Extacy‘ geef jij je gasten 10 minuten de tijd om te ontsnappen uit een mobiele escaperoom.

Het grote voordeel? Doordat de mobiele escape room op locatie maar 10 minuten in beslag neemt, kunnen veel mensen de escape room ervaren. Het thema is helemaal aan jou. Het thema kan van alles zijn. Van het verjaardagsfeestje van je dochter tot je eigen trouwdag. Kies je thema en ervaar het zelf.

Blacklight Escape Room
Mobiele escape room op locatie

Online escaperoom VR/AR game

Met behulp van je smartphone of tablet speel je deze VR/AR game op de werkvloer, thuis of in je stamkroeg. Via onze app speel je een spel rondom een specifiek onderwerp door gebruik te maken van de ruimte om je heen. Door een combinatie van spanning, teambuilding en nieuwe technologie wordt je kennis interactief op de proef gesteld.

De voordelen van de VR/AR game:

 • Te spelen met groepen van alle formaten
 • Te spelen in groepen of individueel
 • Pay per game
 • Geen uitleg nodig
 • Snel en makkelijk aan te passen
 • Perfect voor onboarding
 • Optioneel: gamemaster voor dieper leereffect

Escape theater

Een onvergetelijke mobiele escape room in een theater of op locatie. In onze Escapetheater voorstelling word je met maximaal 100 collega’s opgesloten in een theater. Ontsnappen kan alleen door gezamenlijk een thema te verwelkomen binnen jullie organisatie.

Een snelkookpan waarin humor, spellen en leren razendsnel afwisselen. Ontmoet karakters die je helpen of tegenwerken in deze learning experience. Escapetherater is een nieuwe vorm van escape room en perfect als uitje voor de teambuilding.

De voordelen van escape theater:

 • Te spelen met groepen van 50 tot 100 personen
 • Te spelen in een theater of unieke locatie in jouw stad
 • Met 4 live (trainings)acteurs
 • Verbluffende techniek
 • Tot 400 deelnemers per dag
 • Lage kosten hoge impact (per persoon)
Escape Event Joshua Albano

Boek nu een mobiele escape room op locatie!

Heb jij interesse in het boeken van een mobiele escape room op locatie, voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of festival? Neem dan gelijk contact met ons op! Voor meer informatie, het bespreken van de mogelijkheden of het aanvragen van een offerte kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 023 2078 019 en door middel van het online contactformulier op de website.

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.