Menu Sluiten

Mobiele escape room op locatie

Een (mobiele) escape room op locatie?

Ben jij van plan om binnenkort een origineel bedrijfsuitje te organiseren? Of organiseer je een festival en wil je jouw gasten de mogelijkheid tot een unieke ervaring bieden? Dan is onze (mobiele) escape room op locatie precies wat je zoekt! Het is namelijk dé ideale manier om jouw bedrijfsuitje of festival nét dat beetje extra te geven en tot een groot succes te maken. Wij, Helden Inc, zijn een bedrijf uit Amsterdam dat escape rooms op een bijzondere wijze aanbiedt.

Wij bezitten niet alleen mobiele escape rooms, maar bij ons speel je de escape game niet op de manier zoals je dat bij andere escape rooms verwacht. Helen Inc combineert de (mobiele) escape rooms namelijk live acteurs, trainingsacteurs en andere vormen van entertainment. Dit resulteert in een unieke en volledige ervaring, met muziek, performance en acteurs die jou en je collega’s of festivalbezoekers een verhaal inslepen. Onze escape game draait om de beleving!

Om het extra spannend en uitdagend te maken wordt niet verteld waar, wanneer en hoe je de acteurs en performers tegenkomt. Enthousiast geworden? Boek een (mobiele) escape room op locatie, zodat jouw gasten een echte top dag kunnen beleven! Als ze durven tenminste.

“Een escape room is bijna altijd raak. Het is dan ook moeilijk om iets aan te bieden dat meer is dan een leuk spelletje alleen. Wij zijn ons gaan specialiseren in games en verhalen die ECHT iets teweeg brengen bij hun publiek. We zijn dan ook trots op games die we hebben ontwikkeld voor onze klanten

Charlie Duran – Director Helden Inc

 

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De werkwijze van Helden Inc.

1. Het Issue

We gaan eerst met je aan tafel. We willen haarscherp weten wat je precies wil, wat je ermee wil bereiken en wie je ermee wil bereiken.

2. De Leercurve

Vervolgen gaan we zitten aan de tekentafel. We maken altijd de afweging tussen een bestaand product en een game op maat.

3. De oplossing

De oplossing is gemaakt om het publiek te verwonderen. We zorgen daar dan ook ten alle tijden voor dat dit lukt!

Escape room ‘op gepaste afstand’

Voor het spelen van een escape room hoef je niet altijd bij elkaar opgesloten te zijn in een kleine ruimte. Het spel leent zich uitstekend aan een groot gebouw of zelfs de open lucht. Daarom hebben we bij Helden Inc de VR/AR game geïntroduceerd. Een app waarmee we van je omgeving een levensechte digitale escape room maken. In teams kun je een spel naar keuze spelen waarbij spelers gepaste afstand blijven? Of wil je zelf een thema aandragen waar wij een game van maken?

Voor Helden Inc is the sky the limit en we denken graag met je mee over mogelijkheden. Wil je toch een traditionele escape room spelen? Ook dat kunnen we dankzij onze app gemakkelijk aan.  Voor meer informatie kunt u daarover contact met ons opnemen.

Escape room ‘Duurzame Inzetbaarheid’

Bij Helden Inc kun je verschillende soorten (mobiele) escape rooms op locatie boeken. Één daarvan is ‘Duurzame Inzetbaarheid’ escape room. In een wereld hoge prestaties en stress komt de twijfel over het eigen kunnen vaak naar voren. Is dat de speler echter kwalijk te nemen? Blijf jij je nuchtere zelf in een wereld die draait om prestaties? Zou het je lukken om op het rechte pad te blijven? Ben jij ready voor de 21st century skills? In deze escape game kom je daar achter.

De Duurzame Inzetbaarheid escape room is erg leuk om op eigen locatie te boeken, zoals feesten en festivals. De escape room is geschikt voor maximaal 24 personen en kan per dag gehuurd worden. Dat belooft een intense ervaring te worden voor al je gasten of bezoekers. Een trainingsacteur begeleid je door verschillende verborgen raadsels, dus het is zaak goed op te letten! Ontsnappen zal niet makkelijk zijn.

Escape room ‘assessment’

De escaperoom ‘assessment’ is een mobiele escape room die bedoeld is voor bedrijven en gemaakt is in samenwerking met Korn Ferry. De spelers vormen een groep, de onderzoekers, die dienen uit te zoeken of een bedrijf crisisbestendig is. Dit als gevolg van een black-out bij een cliënt. Als groep stappen jullie de bedrijfsvoering in om een aantal opdrachten te voltooien die het bedrijf er weer bovenop moet helpen.

Aan de hand van de opdrachten leren jullie meer over de werking van het bedrijf. In deze escape room kunnen assessoren via camera’s meekijken met de kandidaten. Hierdoor krijg je een goed inzicht in het gedrag van de kandidaat in een groep. Perfect voor het meten van samenwerking, communicatievaardigheden, stressbestendigheid, flexibiliteit en doelgerichtheid.

Custom escaperooms

Laboratory of Man biedt ook custom mobiele escape rooms op locatie aan. Omdat een omgeving veel invloed kan hebben op het gedrag van een persoon vormt deze omgeving een belangrijk onderdeel van de communicatie. Wij bouwen in samenwerking met jou complexe vraagstukken om tot een reactieve omgeving. Daarmee kan vervolgens worden gewerkt aan het informeren, mobiliseren en transformeren van een team.

We zorgen ervoor dat de mobiele escape room altijd begeleid wordt door een ervaren trainingsacteur. Een perfecte tool om millennials te bereiken. Deze mobiele escape room is extra interessant voor bedrijven!

“Dankzij jullie creatieve inzet hebben we onze verkopers tot andere inzichten kunnen brengen. Van een negatieve mindset naar een positieve. Door spelenderwijze iets aan te brengen, staan mensen veel meer open voor verandering.”

– Ken Wright – Product Manager Mercedes

Escape room Artificial Intelligence (AI)

Ben jij klaar voor onze nieuwste mobiele escape room op locatie? Bij AI waan jij je in een wereld die geleid wordt door artificiële intelligentie en robots. Hierdoor is ons werk aan grote veranderingen onderhevig. Na overleg tussen wereldmachten, economen en wetenschappers wordt ‘AI’ ingezet om de levens van de mensheid makkelijker te maken.

Iedereen is verplicht om bij te dragen aan de samenleving. Als je dat niet doet loop je het gevaar om opgesloten te worden in een kleine ruimte waarbij je minimale toegang hebt tot technologische middelen. Tenzij je op tijd kunt bewijzen dat je de digitale samenleving waardig bent.

AI is te boeken voor kleinere en hele grote groepen. Het is de eerste escape room in Nederland die te spelen is door 100 man tegelijk. Perfect om te combineren met een event of een festival.

Ervaar de mobiele escape room: 10 Minutes of Extacy

Ben je jarig, ga je trouwen of is het tijd voor een andere feestelijke gelegenheid? Dankzij de nieuwe escape room op locatie 10 Minutes of Extacy geef jij je gasten 10 minuten de tijd om te ontsnappen uit een mobiele escape room. Deze escape room kan opgebouwd worden in alle mogelijke ruimtes. De room kan gevuld worden met verschillende performers. Acteurs, dansers of zangers jagen je gasten de stuipen op het lijf!

Een groot voordeel? Doordat de mobiele escape room maar 10 minuten in beslag neemt, kunnen veel mensen de escape room ervaren! Het thema is helemaal aan jou! Het thema kan van alles zijn. Van het verjaardagsfeestje van je dochter tot je eigen trouwdag. Kies je thema en ervaar het zelf!

Boek nu een mobiele escape room op locatie!

Heb jij interesse in het boeken van een mobiele escape room op locatie, voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of festival? Neem dan gelijk contact met ons op! Voor meer informatie, het bespreken van de mogelijkheden of het aanvragen van een offerte kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 023 2078 019 en door middel van het online contactformulier op de website.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.