Menu Sluiten

Mobiele of digitale Escape room bouwen

Escape room bouwen

Wil je zelf een escape room bouwen? Je wil dan geen huis tuin en keuken room. Liever de volle beleving, felle lichten, en knallende geluiden en verrassende snufjes. Dus, hup op onderzoek uit. Je komt er dan al snel achter dat een escape room bouwen begint bij ongeveer bij €25.000 euro. En dat budget groeit niet onder een boom. Gelukkig kan dat anders bij Helden Inc.

Modulaire escape room bouwen

Natuurlijk zijn er andere mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld modulair werken. Je gaat dan niet van de grond af een escape room bouwen, dat kost te veel tijd en geld. Je zorgt ervoor dat je verschillende modules hebt, die je aan kan passen aan jouw eigen verzonnen verhaal.

Maar dan zijn we er nog niet, want je wil ook licht en geluid. Geen probleem, want ook daarvoor zijn geweldige mobiele oplossingen, waarmee je elke kamer omtovert tot een volwaardige escape room. Opeens kan iedereen een escape room bouwen.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Is er sprake van een achterliggend leertraject, dan werken wij zo:

1. Achterhalen van het issue

2. De leercurve vaststellen

3. Gericht een oplossing aanbieden

Escape room bouwen in alle mogelijke thema’s.

Wij kunnen je helpen met een escape room bouwen. Een van onze escape room experts gaat met je om de tafel zitten en samen tekenen jullie het onderwerp uit. Het kan iets zijn dat je wil leren aan je collega’s, een escape room ondersteunend aan een training, een escape room voor de lancering van een nieuw merk of de viering van je 50-jarig bestaan. Wij leveren je de expertise om een duidelijk verhaal aan te laten komen bij de speler.

Simpel bouwen en altijd herbruikbaar

Wanneer het verhaal helemaal staat kijken we samen met jou welke games je erin wil hebben. Die games hebben wij allemaal liggen en kunnen binnen een paar uur opgebouwd worden bij jou op de locatie.

Zo verandert een vergaderkamer binnen een paar uur in een spaceshuttle, waar je natuurlijk allemaal uit moet ontsnappen. En wil je de spaceshuttle op 10 of zelfs 100 verschillende locaties spelen in Nederland? Ook geen probleem. We breken hem weer af en bouwen hem op waar jij dat graag wil. Of wil je de escape room in een app? Dat is ook mogelijk met de Exp Inc. app.

Escape room maken
Escape room maken

Het succes van escape rooms bouwen

Je bent niet de enige die het nut inziet van escape rooms bouwen. Andere bedrijven gebruiken de kracht van een spelletje ook. Neem bijvoorbeeld Mercedes, die hebben alle dealers in de Benelux door een samen met ons gemaakte escape room gehaald. En de Dierenbescherming, die hebben al hun leden laten escapen in de Dierenbescherming Escape Room.

Al bij al wordt het steeds duidelijker bij mensen wat de kracht is van informatie delen door een spel en er is geen middel beter dan de escape room. Daarom hebben wij voor jou de mogelijkheid gecreëerd om er een te maken die modulair op je locatie wordt opgezet en afgebroken. De volle escape room ervaring volledig modulair bij jou op locatie.

Mobiele escape room

Het is uiteraard mogelijk om een mobiele escape room te boeken in plaats van er een zelf te maken. Wij bieden verschillende escape rooms die je kunt boeken.

Naast escape rooms bieden wij ook de volgende diensten:

Neem direct contact op

Wil je hulp bij het zelf bouwen van een escape room? Neem dan direct contact met ons op. Wij gaan graag met jou om de tafel om de mogelijkheden te bespreken in een vrijblijvend adviesgesprek. Contact opnemen doe je middels het contactformulier, de e-mail of door te bellen naar 023 2078 019.

Escape room bouwen

“Een nieuwe werkwijze of methode omzetten naar creatief leerproces, da’s mooi werk”

– Charlie Duran – Creatief directeur

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.