New Page


SCROLL DOWN

New Page


Stresspreventie Training

Naast onze escape ervaringen bieden we ook stresspreventietrainingen. In samenwerking met gerenomeerde partners pakken we dit aan in de volgende drie stappen. 

Speel

De start van een goed gesprek neemt plaats na een ontspannen inspanning. In onze training beginnen we daarvoor in de escaperoom. De escaperoom zit boordevol informatie rondom stress en stresspreventie, verhuld in een mooi jasje infotainment. Op een speelse manier kom je als team in aanraking met de eerste bouwstenen voor minder stress op de werkvloer.

creëer

Na de ontspannen inspanning is het tijd om met elkaar in dialoog te gaan. In dat dialoog planten we samen met de groep een vlag die leid naar de ultieme werkelijkheid. Hierbij houden we rekening met tastbare die ontstaan vanuit een intrinsiek eigenaarschap.

Ontdek

Om te werken naar onze ultieme werkelijkheid hebben we de juiste tools nodig. In stresspreventie is de belangrijkste tool ons lichaam. We leren in het derde deel van de training hoe we dit inzetten om tot ons ultieme doel te komen. Je leert in het derde deel van de training hoe je jezelf en je team toerust met het vertrouwen en de rust om concrete stappen te nemen.