Escaperoom+selectie+©Take+A+Picture+Fotografie+-++004.jpg

Een escape room op locatie?

Ben jij van plan om binnenkort een feest te geven, zoals een bedrijfsfeest of verjaardag? Of organiseer je een festival en wil je jouw gasten de mogelijkheid tot een unieke ervaring bieden? Lijkt het je leuk om een escape room te bezoeken? Bij Laboratory of Man kun je een escape room op locatie boeken! De ideale manier om jouw feest of festival dat beetje extra te geven en tot een groot succes te maken. Wij zijn een bedrijf uit Amsterdam dat de escape room op een bijzondere wijze aanbiedt. Wij ons speel je het spel niet op een manier zoals je dat bij andere escape rooms zou verwachten. Laboratory of Man combineert de escape room namelijk samen met theater en performance. Dit resulteert in een unieke en volledige ervaring, met muziek, performance en acteurs die jou en je vrienden een verhaal inslepen. Onze escape game draait om de beleving. Om het extra spannend en uitdagend te maken wordt niet verteld waar, wanneer en hoe je de acteurs en performers tegenkomt. Boek een escape room op locatie, zodat jouw gasten een echte top dag kunnen beleven! Als ze durven tenminste.

Meer weten over het boeken van een eigen escape room op locatie? Benieuwd naar onze escape game of de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 11 06 24 64.

Escape room ‘The Narcissist’

Bij Laboratory of Man kun je verschillende soorten mobiele escape rooms op locatie boeken. Een daarvan is ‘The Narcissist’ escape room. In een wereld die geregeerd wordt door politici en mensen uit het bedrijfsleven komt hun narcistische persoonlijkheid vaak naar voren. Is dat hen echter kwalijk te nemen? Blijf jij je nuchtere zelf in een wereld die draait om macht, geld en vrijheid? Zou het je lukken om op het rechte pad te blijven? In deze escape game kom je daar achter. Wellicht schuilt er toch een kleine narcist in jou. The Narcissist escape room is erg leuk om op eigen locatie te boeken, zoals feesten en festivals. De escape room is geschikt voor maximaal 8 personen en kan voor 1 dag gehuurd worden. Dat belooft een intense ervaring te worden voor al je gasten of bezoekers. In de dansscenes en performance acts zitten namelijk antwoorden op raadsels verborgen, dus het is zaak goed op te letten! Ontsnappen zal niet makkelijk zijn.

Escape room ‘The Human Brain’

De escaperoom ‘The Human Brain’ is een escape room die bedoeld is voor bedrijven. De spelers vormen een groep, de onderzoekers, die dienen uit te zoeken hoe het menselijk brein in elkaar steekt. Dit als gevolg van een black-out bij een cliënt. Als groep stappen jullie het brein in om een aantal opdrachten te voltooien die het brein weer aan het werk moeten zetten. Aan de hand van de opdrachten leren jullie meer over de werking van het brein van de cliënt.

Custom escaperooms

Laboratory of Man biedt ook custom escape rooms op locatie aan. Omdat een omgeving veel invloed kan hebben op het gedrag van een persoon vormt deze omgeving ook een belangrijk onderdeel van de communicatie. Wij bouwen in samenwerking met jou complexe vraagstukken om tot een reactieve omgeving. Daarmee kan vervolgens worden gewerkt aan het informeren, mobiliseren en transformeren van een team.

Boek een mobiele escape room op locatie!

Heb jij interesse in het boeken van een mobiele escape room op locatie, voor bijvoorbeeld een feest of festival? Neem dan gelijk contact met ons op! Voor meer informatie, het bespreken van de mogelijkheden of het aanvragen van een offerte kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 11 06 24 64 en door middel van het online contactformulier op de website.

Contactgegevens

Adres

Laboratory of Man

Contactweg 47

1014 AN Amsterdam

Mail

info@escapelaboratory.com

Telefoon

+31 6 49 30 47 56


Recensies

MIRJAM MARKS 'CINEKID'
"Wauw, wat een beleving, een absolute aanrader, moet je gedaan hebben!"

CIRCUS TREURDIER
"HE-LE-MAAL te gek!!!"

RENÉ
"Erg leuke escaperoom! Mooi vormgegeven met dans als uniek element"