Menu Sluiten

Mobiele escape room The Narcissist

Met The Narcissist maakt Helden Inc een theatrale beleving waarin je wordt meegenomen in het collectieve narcisme van de generation ME. De generatie waarin je de narcisten overal om ons heen onze omgeving ziet beïnvloeden. The Narcissist is de eerste mobiele escaperoom met live dansers in Nederland en een unieke ervaring voor mensen die houden van wat nieuws.

https://www.youtube.com/watch?v=rfcrhkyaOP4&t=7s

Het verhaal

The Narcissist neemt je mee naar een duistere omgeving waarin je moet zorgen dat twee narcisten je niet ontdekken. Door goed op te letten en precies te weten waar de narcisten zijn kom je steeds een stukje verder in het verhaal. Je doel is om het verhaal tot het einde af te zien… als dat je lukt. Met de mobiele escape room waarin het publiek spelenderwijs wordt geïntroduceerd aan dans maakt Helden Inc de deuren open voor een nieuw genre in de escape rooms. Een genre dat vermakelijk is voor hardcore gamer, maar ook een geweldige ervaring voor mensen die liever kijken naar een spektakel dan het oplossen van puzzels alleen.

Hoe gaat het in zijn werk?

De escape room is volledig mobiel en kan in een tent, op kantoor, op school of elke andere te verduisteren ruimte worden opgezet. Daarbij krijgt je geweldige lichteffecten, geluidseffecten, rook, spannende gadgets en uiteraard twee geweldige dansers.

Mensen: 8 tot 24 per ronde

Duur: 90 minuten per ronde

Locatie: overal in de Benelux

Slots per dag: maximaal 6

” Een geweldige prestatie dat de narratieve elementen binnen de escape room zo slim zijn vervlochten met de dans zelf.
– THEATERKRANT

Echt spannend en bovendien een toegankelijke kennismaking met dansperformance. De korte danssequenties die hiphop met moderne dans combineren zijn bovendien strak uitgevoerd.
– HET PAROOL

De jury geeft deze voorstelling graag een eervolle vermelding en is nieuwsgierig naar komend werk van Charlie Duran.
– FRINGE AMSTERDAM 2018