Menu Sluiten

Escape Lab App

Wat is Escape Lab App?

Maak een interactieve reis door een zenuwslopende zoektocht rondom een van onze onderwerpen. Met behulp van je smartphone of tablet speel je deze escape game op de werkvloer, thuis of in je stamkroeg. De Escape Lab App is een bordspel rondom een specifiek onderwerp, maar dan gespeeld in de ruimte om je heen met een tablet of smartphone. Jij bent de pion in het bordspel en de wereld is het bord. Spelenderwijs leer je door opdrachten die worden getriggerd door gps, QR, iBeacons en augmented reality. Door een combinatie van spanning, teamplay en nieuwe technologie wordt je kennis interactief op de proef gesteld.

Voordelen van de App

  • Te spelen met groepen van alle formaten
  • Te spelen in groepen of individueel
  • Pay per game
  • Geen uitleg nodig!
  • Snel en makkelijk aan te passen
  • Perfect voor onboarding
  • Optioneel: gamemaster voor dieper leereffect

Het ontstaan van de Escape Lab App?

In 2017 kreeg we met Helden Inc een aanvraag vanuit ICK Amsterdam. Ze vroegen of we samen met de organisatie een app wilden ontwikkelen voor de Europese Unie die jongeren en docenten aanmoedigt om meer te bewegen in de klas. Dit was een uitdaging waar ons hart sneller van ging kloppen en we zijn direct de uitdaging aangegaan. Samen met ICK Amsterdam, Le Ballet National de Marseille, Explora Rome en Mercat de les Flors Barcelona hebben we toen een app ontwikkeld. In deze app worden jongeren en docenten uitgedaagd om lessen interactief te maken en te koppelen aan hun omgeving. Al snel kwamen we er achter dat deze manier van leren en spelen niet alleen goed was voor het onderwijs, maar ook voor het bedrijfsleven. Zo zijn we nieuwe games gaan ontwikkelen die passen bij het bedrijfsleven.

Boek direct de Escape Lab App

Geïnteresseerd geraakt in onze Escape Lab App en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Voor meer informatie en om de verschillende opties te bespreken kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Telefonisch zijn we te bereiken op 06 11 06 24 64.