Menu Sluiten

Succesformule

SUCCESFORMULE

Graag stellen we je voor aan onze ontwikkelde succesformule. Deze succesformule is een methode die bestaat uit drie onderdelen om zo tot de hoogste engagement en het meest kansrijke resultaat te komen. Een gerichte prijsbegroting op basis van een open calculatie en een compleet functioneel ontwerp zijn een vast onderdeel van het stappenplan. We nodigen je uit om de stappen hier te bekijken.

“Bij het ontwikkelen van een mooi leertraject is het belangrijk om goed uit te zoeken welk probleem je gaat oplossen. Vervolgens is het belangrijk om te weten met wie je doelgroep is zodat je begrijpt hoe je deze bereikt. Uiteindelijk wil je herhaling, want dat zorgt ervoor dat de boodschap echt over wordt gebracht. We merken dat deze combinatie van factoren leid tot het allerbeste resultaat. En natuurlijk is het ook gewoon leuk om elkaar goed te leren kennen!”

– Charlie Duran – Director Helden Inc

 

De werkwijze van Helden Inc.

1. EXPLORE

Eerst exploreren we het op te lossen vraagstuk. Waar wil je naartoe? Met wie? En wat heb je daarbij nodig? Deze stap resulteert in een doelgerichte projectaanpak.

2. EXPERIENCE

Vervolgens gaan we aan de tekentafel zitten. We ontwerpen een ervaring waarin de deelnemer centraal staat. Hierin maken we altijd een afweging tussen een mooi bestaand product en een product op maat.

3. EXPRESS

De oplossing is ontworpen om impact te maken op de deelnemer. Dat laten ze graag horen! Tijdens het traject meten we deze impact en plannen we de vervolgstappen.

Escape Room op Locatie

EXPLORE

Dit is onze intake waarbij we de organisatie leren kennen. Maar dan net anders. Wij gebruiken hiervoor namelijk gamification en gamedidacties. Wanneer je aan het spelen bent, ben je eerlijker en kom je makkelijker uit voor wat je wilt. Door vanuit spel met elkaar in gesprek te gaan verdwijnen de formele restricties. Spellen die we spelen met klanten zijn bijvoorbeeld de app.

EXPERIENCE

In de volgende stap van het traject zorgen we ervoor dat je een bijzondere ervaring meemaakt. Dit is onze manier om jou buiten de kaders te laten denken. Om je wakker te schudden en op te wekken. Om je als het ware via een afleidingsmanoeuvre tot nieuwe inzichten te laten komen. Een key element in deze nieuwe ervaring is dat deze je naar de adventure zone brengt. Wij gebruiken bijvoorbeeld storytelling en gamified bedrijfstheater om de deelnemers engaged en actief te houden.

Escape Room Skype

Express

Gedragsverandering wordt pas na 100 dagen echt verankerd. Daarom is het van belang om te herhalen en er structureel aan te werken. Wij doen dit incompany of op een bijzondere locatie met onze bedrijfsacteurs of gamifitrainers. Zijn zorgen ervoor dat de deelnemers nogmaals tot een reflectie komen, de kans krijgen om hun mening te uiten, en hun eigen visie kunnen vormen op het te behandelen onderwerp.

 

“Op onze vitaliteitsdag heeft Helden Inc. een uitdagende Escape room op locatie verzorgd op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Deelnemers werden geconfronteerd met uitdagende puzzels waarbij aandacht werd besteed aan verschillende aspecten van duurzame inzetbaarheid, zoals 21st century skills, jobcrafting, talenten etc. Naast het spelelement gaven deelnemers aan dat het ze aan heeft gezet om na te denken over hun eigen inzetbaarheid. Een geweldig leuke en uitdagende manier om mensen te activeren op dit onderwerp.”

Jeroen Kluytman – Manager Employability DSM

[gravityforms id=”2″ title=”false”]