Menu Sluiten

Escape Room op Maat

Escape Room op Maat laten maken

Trek de aandacht van je publiek door een verhaal te vertellen met de ruimte. Gebruik interactieve props of volledige installaties om te verwonderen. Op basis van jouw verhaal maken wij een ontwerp. Noem het kunst, maar dan ademend en met een functie.

Met props en installaties zorg je ervoor dat jouw ruimte tot leven komt. Je kunt ze gebruiken om een verhaal te vertellen, mensen vragen te stellen of je kunt er zelfs een volledige game mee maken. Wil je niets vast, maar wel een toffe ervaring tijdelijk bij jouw op kantoor? Probeer dan onze modulaire escape rooms.

Escape Room op maat
Props escape room

Voordelen van props en installaties

  • Speel in op emotie en maak blijvende indruk met je (bedrijfs)ruimte
  • Geef mensen iets om over te praten of na te denken
  • Nodig mensen uit om in actie te komen met bijvoorbeeld: het invullen van een vragenlijst, spelen van een VR/AR game of een volledige escape room op locatie
  • Een goede ingang voor een VR/AR Game
  • Trekt de aandacht op beurzen

Helden Inc, props en installaties

Bij het ontstaan van Helden Inc in 2015 waren we de grondlegger van escape rooms gecombineerd met leerervaringen. Het succes van deze combinatie zat hem in de aandacht die we schonken aan esthetiek. Met die aandacht hebben we ons verder ontwikkeld tot marktleider op het gebied van escape rooms met leerervaringen. In de vijf daaropvolgende jaren is ons technische team constant bezig geweest met het maken van verwonderende kamers voor onze interventies. Daarom maken wij ook custom props voor organisaties die daar net zo enthousiast van worden als wij.

Blacklight Escape Room

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.